Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Cambrils atorga ajuts per a la rehabilitació d’habitatges a 10 comunitats veïnals

Les sol·licituds es poden presentar del 29 de setembre al 31 d’octubre per obres executades i finalitzades durant l’any 2022.

| Actualizado a 23 diciembre 2022 13:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Cambrils ha obert una nova convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’habitatges i edificis del municipi dins de la campanya Cambrils + bonica. Les sol·licituds es poden presentar des d’avui dilluns 29 de setembre fins al 31 d’octubre a través de la seu electrònica: https://seu.cambrils.cat. Les bases i el formulari de la sol·licitud es poden descarregar a través de l’enllaç https://www.cambrils.cat/ca/serveis/urbanisme/informacio-publica-d-urbanisme.

Poden optar als ajuts les persones que hagin realitzat actuacions d’adequació, rehabilitació, manteniment, conservació i millora de l’eficiència energètica durant l’any 2022 que hagin obtingut llicència d’obres i/o hagin presentat la comunicació prèvia d’obres l’any 2021 o l’any 2022.

Les actuacions subvencionables són la rehabilitació total de façanes o mitgeres entre edificacions consolidades, les obres per garantir l’estabilitat estructural o de la coberta, els treballs per dotar els immobles de les condicions mínimes d’habitabilitat, l’adequació de les instal·lacions d’aigua, gas canalitzat electricitat o sanejament, les millores per facilitar l’accés o la mobilitat interior de l’habitatge, i les actuacions per augmentar l’eficiència energètica dels edificis.

Les ajudes, amb un pressupost de 35.000 euros, s’han convocat en règim de concurrència competitiva i finançaran entre el 25% i el 60% del cost de l’obra amb un import màxim d’entre 500 i 3.600 euros segons el tipus d’actuació.

$!Cartell de la campanya Cmbrils + bonica

El regidor d’Urbanisme, Enric Daza, ha recordat que l’any passat aquestes ajudes es van ampliar a tot el municipi i ha afirmat que la nova convocatòria contribuirà a millorar la qualitat de vida de les persones, augmentar l’oferta de lloguer amb la recuperació d’edificis deteriorats que ara no compleixen les condicions d’habitabilitat, i millorar la imatge turística i comercial del municipi més enllà de l’skyline del port.

Comentarios
Multimedia Diari