Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El joc de pistes per trobar el patge reial a Roda de Berà

Destaca també el concert de Sant Esteve amb la soprano Natasha Tupin, el baríton Fernando Álvarez i el pianista Facundo Álvarez

| Actualizado a 20 diciembre 2022 07:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fer arribar la carta als Reis Mags és una de les màximes il·lusions de la mainada en aquesta època de l’any. L’Ajuntament de Roda de Berà, per tercer any consecutiu, facilita als nens i nenes la possibilitat de localitzar, a través del joc, al patge reial que ha de fer arribar a ses majestats, les missives plenes de peticions. Es tracta del joc de pistes a través de codis QR que es durà a terme els dies 28 i 29 de desembre. Una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes, encapçalada per Teresa Ferré, que en les dues edicions anteriors ha dut fins a Roda infants d’altres poblacions veïnes per anar a la recerca del patge.

El tema escollit enguany és el de les fonts públiques del nucli antic de Roda de Berà. «En són set en total, per bé que només se’n conserven dues, motiu pel qual allà on antigament n’hi havia posarem una fotografia», indica Teresa Ferré. En aquests set punts els menuts seran rebuts per dues persones vestides d’acord amb l’època dels anys 50, portadores de càntirs i cubells, tal com antigament s’anava a buscar aigua a la font, i on trobaran les pistes corresponents (els pares hauran de dur dispositiu mòbil) que els han de conduir fins al carter reial. Ferré qualifica l’activitat de «molt divertida i a la vegada pedagògica».

Es fa a través d’uns codis QR i es durà a terme els dies 28 i 29 d’aquest mes

Els infants també podran fer cagar el tió la vigília de Nadal a la plaça Catalunya i gaudir del Parc Nadalenc al pavelló municipal, amb inflables, tallers i esports a partir del dimarts dia 27 i fins al 4 de gener. En horari nocturn el pavelló es convertirà en Espai Juvenil per a partir dels 12 anys. Aquest equipament acollirà també el tradicional sopar de Cap d’Any.

En l’àmbit musical s’ha de destacar el Concert de Nadal del dia de Sant Esteve a les 6 de la tarda a l’església de Sant Bartomeu, amb la soprano Natasha Tupin, el baríton Fernando Álvarez i Facundo Álvarez, al piano. També fer esment al festival del Cap d’Any al teatre Casino Municipal, amb els Dj’s Enzo Ferrara, David Now, Cristian Live i Charly.

Primer bany de l’any

I el dia de Cap d’Any serà la cita per als més agosarats que vulguin prendre part en la segona edició del primer bany de l’any, a les onze del matí, a la platja Punta d’en Guineu i realitzar el Sant Silvestre Esprint de 200 metres nedant. El premi: tovallola de platja i brou calent, amb obsequi especial per als participants disfressats.

Finalment, el 5 de gener a les 5 de la tarda, els Reis d’Orient arribaran en vaixell al Port Esportiu Berà per dirigir-se al nucli urbà i iniciar la cavalcada, pronunciar el missatge des del balcó de l’Ajuntament i repartir els regals esperats.

Comentarios
Multimedia Diari