Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Xocolatada solidària a l’Escola Molí de Vent de Torredembarra

Els 1.500 diners recaptats es destinaran a la recerca per lluitar contra el càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

08 abril 2024 17:01 | Actualizado a 09 abril 2024 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

‘Muntem un bon cacau!’ és el títol de la xocolatada solidària que va dur a terme dissabte passat l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Molí de Vent de Torredembarra, en favor de la recerca per lluitar contra el càncer infantil, en el marc de la proposta que impulsa, des de ja fa uns anys, l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La xocolatada va comptar amb diverses activitats lúdiques al llarg del matí a les instal·lacions de les escoles aconseguint una recaptació, a l’espera de tancar el recompte definitiu, de més de 1.500 euros. Aquesta xifra es veurà incrementada quan es faci el recompte dels beneficis del servei de bar ofert per l’AFA i que també es destinaran a la causa, en el benentès que durant aquesta setmana encara es poden fer aportacions econòmiques per la causa.

La festa, impulsada per l’AFA, va tenir tota mena de suports, des de la mateixa Escola Molí de Vent i el seu equip docent i personal en general, l’Ajuntament de Torredembarra, empreses, entitats i famílies voluntàries.

És just esmentar entitats i col·lectius com ara la batucada de l’Esplai Jove de Torredembarra, que va donar el tret de sortida, i en l’àmbit musical els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra i la Coral Xaloc.

Castells i música

Posteriorment, va ser el torn de la classe de Zumba, del gimnàs Anura, l’exhibició de l’escola de ball Dansclass d’Altafulla i la classe de ‘Les Mills Dance’, del gimnàs Apolo. No va faltar l’actuació dels castellers Nois de la Torre, i la música punxada de Xart Deejay, el qual va deixar que els més petits practiquessin amb els plats.

Per altra banda, es van desenvolupar tallers de pinta-cares, decoració d’objectes amb l’escola d’anglès KIds&Us i l’Institut Torredembarra; jocs amb la fundació En Xarxa, projeccions sensorials de Handycat, la socialització de la Policia Local de Torredembarra, per posar-se la gent en la seva pell, per un dia, i sortejos com el d’una motxilla donada per l’artesana local Gemma Porta.

Les 700 racions de xocolata les va servir el Càtering Domingo, mentre que les coques van ser aportació de gairebé tots els forns locals: Cristià, Livorno, Ca la Feliça, Cal Jan, La Palmera i Nicasi.

Comentarios
Multimedia Diari