Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El Diari entra als patis d’assaig de les colles castelleres

Coneixem les sensacions d’alguns castellers a tres dies del Concurs de Castells

29 septiembre 2022 20:59 | Actualizado a 30 septiembre 2022 15:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Diari de Tarragona ha entrat als patis d’assaig de les principals colles del panorama casteller a tres dies del Concurs de Castells. Coneixerem quines són les sensacions dels castellers i com afronten la gran cita d’aquest cap de setmana a la Tarraco Arena Plaça.

?wmode=transparent&showinfo=0&theme=light">

Un total de 29 colles perdran part en aquesta actuació, 17 colles actuaran el dissabte a la tarda, mentre que les 12 agrupacions restants ho faran el diumege al matí. Tot i la situació difícil viscuda per les colles per l’aturada pandémica, les colles handemostrat una gran responsabilitat i capacitat de resiliencia que s’ha fet palès en la línea ascendent durant tota aquesta temporada. Aquesta edició del Concurs és la del retrobament i de les emocions. Tornarem a viure l’espectacle casteller més gran del món.

?wmode=transparent&showinfo=0&theme=light">

Es preveu de prop d’11.000 espectadors, ubicats a les graderies de la TAP, passin per la Tarraco Arena Plaça durant els dos dies del Concurs. L’expectació que ha aixecat el certamen fa que s’hagin acreditat amb més de 300 periodistes i professionals d’un centenar de mitjans de comunicació.

?wmode=transparent&showinfo=0&theme=light">

El Diari vol fer una cobertura total de l’esdeveniment i, per això, també ha volgut veure com les colles preparen les seves apostes.

Comentarios
Multimedia Diari