Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’alcalde d’Amposta serà el nou delegat del Govern a les Terres de l’Ebre

Adam Tomàs substitueix en el càrrec a Albert Salvadó, ara diputat al Parlament de Catalunya

17 junio 2024 15:52 | Actualizado a 17 junio 2024 15:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, serà el nou delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. El també director dels serveis territorials d‘Empresa i Treball pren el relleu a Albert Salvadó, que va ser cessat la setmana passada d’acord amb la Llei 13/2005, de 27 de desembre del règim d’incompatibilitats; i per la qual no podia compatibilitzar aquell càrrec amb el de diputat al Parlament de Catalunya.

Tomàs ha estat escollit per la Federació d’Esquerra Republicana. Segons ha explicat, renunciarà al càrrec de director de Serveis Territorials d’Empresa i Treball i se centrarà en l’alcaldia d’Amposta i les obligacions que tingui com a Delegat, fins que hi hagi un substitut, fruit d’un nou Govern. Per a Albert Salvadó, Tomàs «té una gran experiència i capacitat de gestió i govern, com ha demostrat a Amposta i en les seves dues etapes de director de serveis territorials a les Terres de l’Ebre; a més d’un gran coneixement del dia a dia de la Delegació, i, per tant, era la persona més indicada per poder dirigir-la durant aquest període d’impàs en què ens trobem», fins que no es formi un nou Govern.

Militant d’ERC des del 2001; Tomàs es va incorporar al 1999 a la candidatura municipal d’Esquerra d’Amposta i l’any 2003 va agafar l’acta de regidor, la qual ha mantingut fins avui dia; sent des de 2015 l’alcalde de la ciutat guanyant sempre per majoria absoluta. També és vicepresident de la Federació de l’Ebre d’Esquerra.

Comentarios
Multimedia Diari