Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El Projecte Emma rep un xec de 4.000€ a Roquetes

L’Ajuntament i el Patronat de Festes va fer entrega dels diners recollits durant la nit de ball a les festes

| Actualizado a 05 agosto 2022 13:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia; la regidora de Qualitat de vida, Cinta Garcia; i el president del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres; acompanyat de dues representants de l’entitat, han entregat al coordinador del Projecte Emma, Carlos López i la investigadora del projecte, Noèlia Gallardo, un xec amb la quantitat de 4.000 €.

Els diners van ser recaptats pel Patronat de Festes de Roquetes durant la nit de ball del segon divendres de festes, que en un principi havia de ser gratuïta, però que finalment, d’acord amb l’Ajuntament, es va decidir que la gent que no disposes de l’abonament de festes, pagaria una entrada solidària de 10 euros que es destinarien al Projecte Emma, que investiga el càncer de mama.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, s’ha mostrat molt satisfet de la quantitat recollida, sobretot perquè aquests diners serviran perquè a la investigadora del projecte, la roquetera Noèlia Gallardo, se li pugui allargar el seu temps d’investigació al projecte. Garcia també ha manifestat que espera poder realitzar més iniciatives com aquesta per continuar ajudant al Projecte Emma.

Per la seva banda, el coordinador del Projecte Emma, Carlos López, ha agraït a l’Ajuntament i al Patronat de Festes de Roquetes, aquest donatiu i la seva implicació amb el projecte, que ja han demostrat amb diferents col·laboracions econòmiques dutes a terme en els darrers anys. López també s’ha mostrat content que l’Ajuntament hagués escollit a Noèlia Gallardo com a pregonera de les Festes Majors d’aquest any i ha anunciat que aquests diners, juntament amb altres aportacions, serviran per poder renovar a Noèlia un any més la seva investigació.

Finalment, el president del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, s’ha mostrat molt content dels diners que s’han aconseguit recollir i també perquè donaran continuïtat a la tasca d’investigació de la Noèlia Gallardo. Sangres ha ressaltat la col·laboració que està tenint la ciutadania del territori amb el Projecte Emma, alhora que ha fet una crida perquè hi hagi encara més col·laboració de la gent en una malaltia que ha afirmat, «ens toca a tots».

El Projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut. Foto: Roquetes Comunicació

Comentarios
Multimedia Diari