Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

En marxa els treballs previs a l’ampliació de l’hospital de Tortosa

S’està desmuntant l’aparcament que hi havia al davant de la porta principal del centre, on es preveu el nou edifici assistencial

20 noviembre 2023 17:25 | Actualizado a 21 noviembre 2023 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Operaris treballen aquests dies en el desmuntatge de les estructures de l’antiga zona d’aparcament situada davant de l’entrada principal de l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Es tracta de l’espai on es preveu aixecar el nou edifici assistencial del centre hospitalari.

Aquest desmuntatge arriba quan ja ha entrat en servei l’aparcament construït a la zona de fossar, de tres plantes i amb capacitat per a uns 400 vehicles, amb una zona per a treballadors i una altra per a usuaris.

Com ja va explicar el Diari, a principis de 2024 està previst que arrenquin les obres d’ampliació del Verge de la Cinta, amb una inversió entorn als 45 milions d’euros i un termini total d’execució de 26 mesos.

L’ampliació contempla una obra de nova construcció de 10.618,38 metres quadrats, amb un nou edifici que connectarà amb l’edifici actual i que disposarà d’un aparcament soterrat, una nova connexió mitjançant ascensors entre l’hospital i el centre de la ciutat de Tortosa i una reforma de més de 1.200 metres quadrats d’espais alliberats de l’edifici actual.

Segons afirmen des de la Generalitat, l’objectiu de l’ampliació és donar resposta a les necessitats sanitàries actuals de les Terres de l’Ebre, però sense deixar de banda el projecte per a la futura construcció d’un nou centre de referència per al territori en un altre emplaçament de Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari