Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Talls a la C-12 per les obres per reforçar l’estabilitat d’un talús

  L’actuació requereix un seguit de voladures

  24 octubre 2022 20:19 | Actualizado a 25 octubre 2022 15:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El Departament de Territori de la Generalitat té en marxa obres de seguretat viària en quatre carreteres de les Terres de l’Ebre. Ahir dilluns van començar a la C-12 (Eix de l’Ebre), a l’alçada de Garcia, uns treballs de reforç dels talussos i millora de la seguretat. Les actuacions produeixen talls intermitents però totals de la circulació en tots dos sentits de la via, a l’alçada del quilòmetre 70, perquè es fan voladures. Segons ha informat la Generalitat, els treballs en aquest punt s’allargaran fins al proper 11 de novembre.

  Els talls són diürns i de dilluns a divendres (excepte els dies 31 d’octubre i 1 de novembre). L’horari serà de 10:00 a 12:30 h i de 15:00 a 17:30 h. Es tallarà la carretera cada hora durant 20 minuts i es donarà pas els 40 minuts següents, de manera que es demana als conductors que tinguin en compte aquesta situació abans d’emprendre qualsevol trajecte a la zona.

  Territori va iniciar el mes passat treballs d’estabilització de quatre talussos a les carreteres C-12, a Garcia (2 trams), la T-330, a Horta de Sant Joan i la T-741, a Flix, amb una inversió de 950.000 euros. Aquesta actuació de millora de la seguretat viària té un termini d’execució de cinc mesos.

  Comentarios
  Multimedia Diari