Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El Pratdip Llegendari torna aquest cap de setmana

  Una projecció de curtmetratges de por i misteri i zones d’exposició són dues de les novetats incloses en la vuitena edició

  26 octubre 2022 17:04 | Actualizado a 26 octubre 2022 17:04
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  L’Associació Pratdip Llegendari escalfa motors per aquest cap de setmana, perquè torna el festival Pratdip Llegendari, un esdeveniment que reviu la llegenda dels ‘dips’, aquells animals mitològics i aterridors amb set de sang que habiten el municipi de Pratdip. La iniciativa encetarà enguany la seva vuitena edició dissabte 29 i diumenge 30 d’octubre i ho farà amb novetats, com ara una projecció de curtmetratges de por i misteri i zones d’exposició.

  El Pratdip Llegendari inclourà en la seva programació, també, actuacions teatrals d’allò més arrelades al festival, com ara l’Onofre de dip, la llegenda; també espectacles de foc als peus de l’emblemàtic castell de Pratdip, amb la Seducció de sang; música, danses i actuacions pels carrers. L’associació impulsora de l’esdeveniment prepara, d’altra banda, concursos, tallers infantils, contacontes i titelles, el mercat de productes artesanals i la zona gastronòmica, amb ofertes diverses.

  Concurs literari

  Vinculat a la temàtica del festival, arriba també el VII Concurs Literari del Pratdip Llegendari, de relats curts de por i misteri, que resta obert fins al 31 de març del 2023. La resta de la programació referent al festival i al concurs de relats de por i misteri es pot consultar a la pàgina web www.pratdipllegendari.cat.

  El Pratdip Llegendari torna enguany a la normalitat després d’haver patit canvis en les edicions anteriors amb motiu de la pandèmia. «Fa dos anys no es va poder fer res, però la passada edició vam tornar a la presencialitat, tot i que amb restriccions, les quals van obligar a fer només un dia de festival, quan l’habitual són dos», van dir des de la junta el maig.

  Comentarios
  Multimedia Diari