Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Tots els detalls de l’Espai de l’Estudiant de Valls, amb el Diari

  No et perdis les pàgines especials que sortiran el 6 de març amb les claus i els detalls d’aquest certamen

  26 febrero 2024 15:59 | Actualizado a 26 febrero 2024 16:13
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Els dies 6 i 7 de març torna l’Espai de l’Estudiant de Valls, la fira de l’educació de les comarques del sud de Catalunya.

  Al Diari de Tarragona publicarem el dia 6 de març diverses pàgines especials sobre aquest certamen, amb la informació detallada sobre l’oferta d’estudis universitaris, cicles formatius, beques, allotjaments, preus, estudis de disseny, màrqueting, idiomes o formació continuada.

  Organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs a través del Consorci Pro Universitari de l’Alt Camp, aquesta fira de l’educació tornarà a reunir en un sol espai tota la informació i l’oferta formativa d’estudis universitaris, cicles formatius, beques, allotjaments, preus, estudis de disseny, de màrqueting, d’idiomes o formació continuada, així com altres informacions i serveis d’interès especial per als joves.

  Si l’edició 23 va sobrepassar la seixantena d’expositors, la nova edició de l’Espai comptarà amb un total de 63 expositors d’arreu del territori català.

  Pel que fa al nombre de visitants, també en aquesta edició es preveu batre novament el rècord d’assistència, amb alumnes de 68 centres que han reservat ja la seva visita a través de la pàgina web, procedents de l’Alt i Baix Camp, l’Alt i el Baix Penedès, el Baix Ebre, la Conca de Barberà, el Montsià, el Priorat i el Tarragonès.

  L’organització d’aquest esdeveniment que es realitza a la Sala Kursaal de la capital de l’Alt Camp compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i el suport de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya a través del Departament de Recerca i Universitats, del Departament d’Educació, de la Direcció General de Joventut, així com de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls.

  Comentarios
  Multimedia Diari