Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els Mossos d’Esquadra lluiran nou uniforme

El 8 de juny es va iniciar el procés d’amidament dels 18.000 agents, amb l’objectiu de fixar el tallatge personal. A la Regió Policial del Camp de Tarragona va començar el passat dia 22

| Actualizado a 28 junio 2022 14:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra canviaran d’uniforme. L’objectiu és que la nova vestimenta dels funcionaris públics sigui més operativa i confortable. El nou uniforme està elaborat amb teixit tècnic que el fa més funcional i adaptat a les tasques pròpies de la policia. A més, està dissenyat en capes, que permeten aportar més autonomia d’autoconfort a l’agent, mantenint l’hegemonia de la uniformitat.

El passat 8 de juny es va iniciar el procés als 18.000 agents.

Aquesta campanya d’amidament va arribar a la Regió Policial del Camp de Tarragona el dia abans de la revetlla (22) i mica en mica s’estendrà el procés per les regions policials. Amb això es pretén determinar les talles personals de cada agent d’acord amb la nova uniformitat. La idea és fer una campanya intensiva per tal de poder determinar les talles que cada mosso necessitarà de les diferents peces que conformen la nova uniformitat policial, per tal que es pugui assolir l’objectiu fixat de poder lliurar els nou uniformes abans del 31 de desembre.

La distribució de les noves uniformitats està prevista que es faci entre els mesos de novembre i desembre d’enguany. El canvi d’uniformitat suposa una inversió de 10,8 milions d’euros.

$!FOTO: CME
Comentarios
Multimedia Diari