Les Jornades de la Galera de Cambrils tindran lloc de l'11 al 27 de febrer

La cita servirà per donar inici al calendari gastronòmic de la ciutat cambrilenca

08 febrero 2022 16:05 | Actualizado a 08 febrero 2022 16:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 17a edició de  les Jornades de la Galera i la Cuina Marinera de Cambrils inaugurarà el calendari gastronòmic de l’11 al 27 de febrer amb la participació de 29 restaurants i un programa d’activitats al voltant d’aquest crustaci del mediterrani amb el patrocini de Torelló Viticultors.   

Els menús oferts pels restaurants es poden consultar mitjançant aquest enllaç.

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha destacat durant la presentació de l'esdeveniment la llarga trajectòria de les jornades, que ha definit com la “joia de la corona” del calendari cambrilenc, i ha recordat els orígens de la campanya, que es va engegar quan la galera encara era un marisc poc valorat i només s’utilitzava per donar gust als plats i per fer fumets.  

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, ha explicat que, tot i que no s’han pogut organitzar els actes més multitudinaris, les jornades dels restaurants aniran acompanyades d’una intensa agenda d’activitats amb molta presència de al Confraria de Pescadors. A més, el comerç també s’ha vinculat a la campanya amb un concurs d’aparadors.  

L’objectiu del calendari gastronòmic és sumar esforços entre el sector públic i privat per potenciar el posicionament de Cambrils com a capital gastronòmica, promocionar productes de proximitat del mar i la terra, i incrementar les visites a Cambrils fora de la temporada més turística.  

Comentarios
Multimedia Diari