Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El pàdel tarragoní celebra una Diada de rècord

Va aplegar 500 persones a l’hotel Gran Palas Experience de la Pineda

31 enero 2023 20:15 | Actualizado a 31 enero 2023 22:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Diada Provincial de Pàdel de Tarragona es va celebrar dissabte passat, després de dos anys sense trobada arran de la pandèmia. L’esdeveniment, celebrat a l’hotel Gran Palas Experience de la Pineda, va aplegar 500 persones, una xifra de rècord.

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) va mostrar el seu agraïment a tota la comunitat padelera reunida, per boca del president de la FCP, Felip Ródenas, acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré.

La Diada també va servir per lliurar els trofeus als equips campions i subcampions de la Lliga Catalana Bullpadel 2022, a banda de fer reconeixements especials. D’entre els guardonats cal destacar: Aina Porta, millor menor tarragonina de 2022; Hugo Estébanez, millor menor tarragoní; CT Tarragona, equip campió d’Espanya de veteranes de 3a categoria; CT Reus Monterols, equip campió de Catalunya de 2a categoria masculina de veterans; Silvia Plasin, seleccionadora de veteranes campiones d’Espanya; Ainara Pozuelo, jugadora revelació del Circuit Absolut Femení 2022; Guillem Figuerola, millor jugador de la demarcació del Circuit Absolut; Albert Rius, pel treball i la tasca realitzada els anys que va ser delegat de la FCP a Tarragona; Tonet Sans, parella número u del Circuit Absolut de Catalunya, i Ari Sánchez, pels èxits esportius aconseguits l’any passat.

La Diada va comptar amb l’assistència del vicepresident de l’àrea clubs de la FCP, Joan Josep Jané; amb els vocals Vanessa Prat, Eva Fons i Elga Molina; amb els delegats territorials Ramon Torra i Natxo Olivar, i amb el director general de la FCP, Albert Nogueras.

Comentarios
Multimedia Diari