La PDE reclamarà més aigua i sediments en una piraguada per l’Ebre el 18 de juny

A la venda un total de 186 places a un preu de 15 euros per plaça

07 junio 2017 10:28 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) organitza diumenge 18 de juny una nova edició de la piraguada popular pel riu Ebre entre Xerta i Tortosa. Enguany el moviment antitransvasista aprofitarà l’esdeveniment per reclamar més aigua i sediments per al riu Ebre.

La jornada s’iniciarà a les 09.30 hores a Xerta, mitja hora abans de l’inici del descens. A Aldover està prevista una parada per esmorzar i es continuarà camí fins a Tortosa, on es desenvoluparà un acte final sorpresa. El recorregut és de 12 quilòmetres i dificultat baixa.

Es posen a la venda un total de 186 places d’embarcació, 88 individuals, 92 en embarcacions dobles i 6 en embarcacions a motor. Les persones que disposin d’embarcacions pròpies poden sumar-se a la festa. Els tiquets es posaran a la venda del 9 al 16 de juny, al punt d’informació del Mercat de Tortosa, la llibreria La 2 de Viladrich de Tortosa, la botiga Pics Caro de Tortosa i la llibreria Guaix a Amposta. El preu del tiquet és de 15 euros.

Aquest dimecres, representants de la PDE i organitzacions ecologistes participaran al Parlament en un acte per reclamar sediments.

Comentarios
Multimedia Diari