Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Aquest divendres obre a Tortosa Expoebre amb dotze ambients i una forta aposta per l’oci

  L’encarregat de portar a terme la inauguració oficial, a la tarda, serà el rector de la Universitat Rovira i Virgili, l’ebrenc Josep Pallarès

  25 abril 2023 07:00 | Actualizado a 25 abril 2023 07:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  A dos dies de l’obertura de portes, Tortosa ho té tot a punt per celebrar la 77a edició de la fira multisectorial Expoebre, la fira de primavera. Des de fa dies que es pot veure ja la roda de fira («nòria») més gran de l’Estat instal·lada al parc de la Fira, prop del riu Ebre, que està causant una forta expectació entre la ciutadania.

  L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el tinent d’alcalde de Fires, Sisco Pepió, han destacat el gran interès que ha despertat aquesta edició d’Expoebre entre les empreses, ja que la superfície disponible per a estands es va esgotar fa setmanes i alguns espais, com l’automoció o la maquinària, enguany creixen en metres quadrats.

  En total hi ha més de 200 expositors dividits entre una dotzena d’ambients diferents. Corresponen a sectors clàssics de la fira, com l’automoció, el comerç o la maquinària, però també hi repetiran àmbits amb els quals Expoebre ha anat renovant i ampliant la seua oferta.

  És el cas del saló Ebreambient, l’espai Celebrem, dedicat a celebracions de tot tipus o l’àmbit dedicat a la tecnologia Ebretech, que va ser una de les grans novetats de l’edició de l’any passat i que enguany es consolida amb propostes que també inclouen la presència de drons o la creació d’una zona de jocs virtuals (’game zone’) en la qual es duran a terme diferents tornejos.

  Com a novetat, també hi haurà una mostra de vins i la barra tortosina, el Taste & Fashion, zona de comerç d’artesania i d’oferta musical amb concerts fins la mitjanit, i l’espai exterior amb activitats de natura, hípica i les atraccions.

  La fira obrirà portes divendres a les 10.30 hores i s’allargarà fins dilluns a les 22 hores. L’encarregat de fer la inauguració oficial serà el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallarès. Tindrà lloc divendres a les 18.30 hores.

  Té entrada gratuïta. A més, l’Ajuntament de Tortosa torna a habilitar un servei de transport públic gratuït en forma de tren. Enguany es reforça el servei amb dos combois diferents, que faran dos rutes des de diferents barris. Un connectarà el pavelló de Remolins amb el centre i el Temple, mentre que l’altre connectarà amb el barri de Ferreries.

  Comentarios
  Multimedia Diari