Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La festa pren els carrers de Tortosa, Amposta, la Ràpita, Móra d’Ebre i Roquetes

  Godall té elements típics com els balls de màscares, les batalles de farina o els dinars populars

  19 febrero 2023 07:45 | Actualizado a 19 febrero 2023 07:48
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Les Terres de l’Ebre també viuen intensament el Carnaval aquest cap de setmana, amb rues i festa a poblacions com Tortosa, Roquetes, Jesús, Amposta, la Ràpita o Móra d’Ebre, entre moltes d’altres. A la capital del Baix Ebre, el barri de Ferreries va poder recuperar ahir la seua tradicional rua de Carnaval amb el format i les dates habituals, amb una bona afluència de veïns de totes les edats amb ganes de passar-ho molt bé.

  Després del pregó del Rei Carnestoltes, els participants van sortir en una gran rua des de l’avinguda Catalunya, recorrent el barri de Ferreries fins al pavelló Jordi Angelats, on hi va haver premis per a les millors disfresses i molta gresca.

  Godall

  Sense dubte, un dels municipis ebrencs on es viu més intensament el Carnaval és a Godall. La població del Montsià ja es troba immersa en la festa més sentida i arrelada, que s’allarga fins dimarts i que compta amb elements típics com els balls de màscares, les batalles de farina o els dinars populars. Enguany, a més, hi ha novetats: s’han recuperat els actes taurins, que s’havien fet anys enrere, amb vaquetes i un bou capllaçat.

  Comentarios
  Multimedia Diari