Progat denuncia a «Lo Corralet» i inicia una campanya

Progat Tortosa s'ha fet càrrec de més de 104 gats aquest 2021, 42 dels quals encara estan en cases d'acollida esperant adopció 

03 septiembre 2021 10:03 | Actualizado a 03 septiembre 2021 10:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Progat Tortosa ha denunciat l’empresa SEPROANIMAL S.L.més coneguda com ‘Lo Corralet’, davant l’Ajuntament de Tortosa el dia 27 d’agost per uns fets ocorreguts uns dies abans sobre l’atropellament d’una gateta a Jesús.

Aquesta seria la tercera denuncia a l’empresa Seproanimal s.l. presentada davant l’Ajuntament de Tortosa per part de l’Associació Progat Tortosa. Totes les denúncies evidencien, segons Progat, «que no s’està cumplint amb les prestacions del servei públic de cura, atenció, protecció i defensa dels animals de companyia perduts o abandonats a la ciutat».

L’entitat sense ànim de lucre denuncia «l’incompliment continuat de les obligacions més basiques per part d’aquesta empresa envers el servei de captura, acolllida, alimentació i manteniment dels animals de companyia abandonats o perduts». 

Una gateta va ser atropellada a finals d’agost i, segons Progat, Seproanimal, malgrat tindre-la a les instal·lacions de Tortosa, no la va portar al veterinari. Sí ho va fer Progat amb mitjans propis. La gateta tenia el maluc trencat i no es podia moure. 

«Denunciem que mentre entitats sense ànim de lucre com Arca Internacional i Progat Tortosa es fan càrrec d’una gran quantitat de gats i gossos abandonats o perduts (a majoria dels casos a instàncies dels mateixos ciutadans i voluntaris), l’empresa rep de les arques públiques una quantitat sustancial de diners que haurien de servir per tenir cura dels animals».

Progat Tortosa concretament aquest 2021 s’ha fet càrrec de més de 104 gats. 42 dels quals encara estan en cases d’acollida esperant adopció. 

Per tot plegat s’ha iniciat una campanya de signatures a la ciutat perquè els diners públics diguen dedicats a la protecció dels animals de companyia amb protectores d’animals sense afany de lucre i no per a empreses mercantils.

Comentarios
Multimedia Diari