S'incendia un pis del carrer Benidorm de Reus

Deu persones que es trobaven a l'immoble en el moment de l'incendi han estat confinades pels Bombers al terrat de l'edifici mentre s'han desenvolupat les tasques d'extinció i ventilació de l'abundant fum que s'ha generat

19 mayo 2017 21:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un incendi ha afectat aquest divendres l'immoble situat al carrer de Benidorm número 5, al qual s'han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies. Deu persones que es trobaven a l'immoble en el moment de l'incendi han estat confinades pels Bombers al terrat de l'edifici mentre s'han desenvolupat les tasques d'extinció i ventilació de l'abundant fum que s'ha generat.

El pis en què s'ha iniciat l'incendi és el 2-D del número 5 d'aquest carrer i la titular d'aquest immoble es troba bé tot i que ha patit intoxicació a causa del fum. Fins al moment no hi ha constància de més danys personals.

El fum ocasionat per l'incendi també ha estat motiu perquè els Bombers hagin aconsellat preventivament el canvi de classe d'una part dels nens que es trobaven a la llar d'infants situada a l'avinguda de Pere el Cerimoniós, just a la part posterior de l'immoble incendiat.

Els serveis d'Arquitectura municipals també s'han desplaçat a l'indret de l'incendi per poder fer una avaluació dels danys causats pel foc i el fum.

Comentarios
Multimedia Diari