Planes para el 24 de noviembre

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

23 noviembre 2021 16:55 | Actualizado a 24 noviembre 2021 23:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
DC 24 de novembre
09.00 h. Palau Firal i de Congressos

Tarragona reivindica el 25N amb més d’una vintena d’actes: darrera jornada amb conferències, tallers o cinema formen part de la programació per commemorar el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

‘Debats en positiu’
09.45 h. Auditori Caixaforum

Diari de Tarragona i la Fundació la Caixa organitzen el segon dels col·loquis del cicle ‘Debats en positiu’ que tractarà sobre les persones en risc d’exclusió social i què fer per afavorir la seva integració dins la societat.   Presentat per Sergi Loughney, director de relacions institucionals del Grup Fundació La Caixa i moderat per Antoni Coll, president de la Fundació Bonanit i conseller editorial del Diari de Tarragona. Aforament limitat amb inscripció impresdindible.

Cinema en el Dia Internacional de les persones amb discapacitat
17.00 h. Antiga Audiència

Aquest dia té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública sobre les capacitats diverses i conscienciar i promoure que les persones amb discapacitat tenen els mateixos drets que la resta. Per aquest motiu, avui es projectaran dos curtmetratges per sensibilitzar els assistents. 

Mindfulness
18.00 h. En línia - Centres Cívics

El Mindfulness o atenció plena és una pràctica que està molt íntimament lligada al desenvolupament de la nostra capacitat de regulació emocional. En aquest taller aprendràs a fer-ho d’una manera efectiva i pràctica.

‘La meva pell’
19.00 h. Espai Jove Kesse

Projecció del film, que mostra el relat de vuit dones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents. Dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona i que han deixat el seu país buscant un futur a Europa. Documental de Sicom Entrepobles.

‘La filla de la boira’
19.00 h. Llibreria Adserà

Presentació i lectura de poemes musicada. Hi posaran la veu: Isabel Ortega Rión, Vanessa Martí Simonka i Carme López Arias. Música: Patxi Marichalar Anglada.


‘París (vibrants) anys vint’
19.30 h. CaixaForum 

En una radiant tarda d’estiu a París, després d’estar alguns mesos tancats a casa, els habitants de la capital es llancen al carrer amb il·lusió per rebre l’estiu del 2020 amb ànsia i alegria. Dins del Festival REC.


Reus
‘Llum de Llull’
17.30 h. Biblioteca Central Xavier Amorós

Contes a cau d’orella amb ‘El llibre de les bèsties’, de Ramon Llull amb la Judit Robert.

‘A la fresca’
18.30 h. Plaça Prim

Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, provocant diferents situacions còmiques. 

‘Gagman’
19.00 h. Centre de la ciutat

Uns peculiars agents de l’ordre vigilaran que tothom compleixi les normes que cal complir.

‘El sistema esportiu local: reptes i amenaces'
19.30 h. Sala Santa Llúcia

Conferència de Jordi Bros Ribes, director de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA i responsable tècnic del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Reus des de l’any 1988. La seva intervenció abordarà el sistema esportiu local des d’un enfocament tècnic i exposarà la seva visió sobre el creixement i evolució de l’esport i l’activitat física a la ciutat de Reus en les darreres dècades.


Cambrils
‘I la meva mitja taronja, on és?’
17.00 h. Ateneu Juvenil

Taller de prevenció de violència masclista on analitzarem com es construeixen les relacions de parella, centrant-nos en els elements masclistes i els provinents de l’amor romàntic patriarcal, i aportarem estratègies per construir relacions, més sanes, igualitàries i lliures de violència. 

‘Una vaca a la teulada’
18.00 h. Instagram  @bibliocambrils

La bibliotecària Rosana Andreu explicarà el conte a través de directe a Instagram de @bibliocambrils per reflexionar sobre els estereotips de gènere.

‘Contes per als bons tractes’
18.00 h.  Canal YouTube de la Biblioteca: CanalBibCambrils 

Selecció de contes coeducatius teatralitzats: ‘La Rateta que escombrava l’escaleta’; ‘La meitat d’en Jan i Yimueimuei i el drac’, amb Silvia Palazón..

‘Eines digitals que cal conèixer i treure’n profit’
18.30 h. Zoom

Sessió formativa online per canviar la mirada que tenim sobre les diferents eines digitals i veure com en podem treure el millor rendiment. A càrrec d’Irene Borras, de Causes. Inscrpcions a: iborras@causes.cat


L’Hospitalet de l’Infant
‘Quan la violència masclista mata’
19.00 h.  Sala Ferrer Malet

Xerrada ‘Quan la violència masclista mata: conseqüències per a fills, filles i familiars’, a càrrec de Dolors Comas d’Argemir, catedràtica d’Antropologia Social de la URV.


La Selva del Camp
‘Violència masclista en la parella: desmuntem mites’
10.00 h. Castell del Paborde

Exposició de l’Institut Català de les Dones. Activitat emmarcada dins dels actes pel 25 de novembre.

 

Torredembarra
‘Reduïm la toxicitat de casa nostra’
17.00 h. Cal Bofill

Dins de la setmana europea de la prevenció de residus, taller per a conèixer els productes de neteja de casa i elaborar alternatives més sanes per a nosaltres i també pel medi ambient. 


Valls
‘Arenas del silencio’
19.00 h. Sala d’actes de l’IEV

Projecció del documental ‘Arenas del slencio: olas de valor’.


El Vendrell
Taller autoprotecció
18.00 h. Centre Cívic L’Estació

Taller d’autoprotecció i defensa personal femenina, organitzat pel Grup de Dones del Vendrell.
Inscripcions: whatsapp 627 524 636
Preu: 3 € sòcies/4 € no sòcies.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari