La realitat virtual de la medicina arriba a Tarragona

CriTIC, una empresa de Tarragona, inaugura el primer showroom de l'estat especialitzat en realitat virtual aplicada a la salut.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Cedida

FOTO: Cedida

El proper 16 d’abril, l'empresa CriTIC de Tarragona posarà en marxa un projecte punter: el primer showroom del país centrat exclusivament en projectes de realitat virtual i realitat augmentada enfocats a la medicina i a la salut.

El principal objectiu és mostrar de forma pràctica als professionals mèdics com s’apliquen aquestes tecnologies a la medicina.

FOTO: Cedida

Amb la creació d’aquest nou espai els professionals – metges, infermeres, docents, directius...- podran gaudir d’una sessió totalment pràctica amb els dispositius més avançats de realitat virtual i de realitat augmentada: Oculus Go, Oculus Rift, Vive VR, Mira AE, Vuzix, entre molts altres.

L’empresa ha adaptat una oficina de 105m2 de Port Tarraco i l’ha convertida en el laboratori del personatge fictici Doctor Vring, un metge que utilitza les últimes tecnologies informàtiques per millorar la salut de la humanitat.

Sobre CriTIC

L’empresa impulsora del projecte és CriTIC, una companyia que neix a Tarragona l'any 2004 com un referent en el desenvolupament de software a mida pel sector sanitari. Un equip de professionals amb més de 14 anys d’experiència en oferir solucions informàtiques específiques per a la medicina.

Temas

Comentarios

Lea También