Cinc comarques tarragonines en prealerta del pla Infocat davant l'elevat risc d'incendis

Protecció Civil demana que s'extremin les precaucions en les activitats a l'entorn de zones forestals

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Protecció Civil ha activat aquest dijous la prealerta del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya Infocat davant l'elevat risc d'incendis forestals que afecta a diverses comarques de ponent, del centre i del sud del país. El perill de focs forestals s'ha incrementat, entre d'altres factors, com a conseqüència de les altes temperatures dels últimes dies i també previstes pel dia d'avui conjuntament amb l'entrada de vent i baixada d'humitat. Protecció Civil indica que la prealerta del pla Infocat es pot prolongar durant els propers dies i demana que s'extremin les precaucions en les activitats a l'entorn de zones forestals.

El vent, tot i que no superarà els llindars d'intensitat de perill, sí podria donar cops de 40 i 50 km/h, segons el Servei Meteorològic.

Les comarques que presenten un risc molt alt d'incendis forestals són Garraf i Alt Penedès, Bages, Anoia, Noguera, Baix Penedès, Conca de Barberà, Alt Camp, Tarragonès i Baix Camp. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de calor que aquest dijous afecta tot el litoral i prelitoral de les Terres de l'Ebre, de Tarragona i de Barcelona així com al Vallès Oriental.

Comentarios
Multimedia Diari