El Temps a Tarragona: Temperatura similar

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 22 d'agost

| Actualizado a 21 agosto 2021 12:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat, amb el creixement d'alguns núvols d'evolució al Pirineu i alguna nuvolada a l'extrem nord de la serralada a partir de migdia alhora que arribaran bandes de núvols mitjans pel terç sud del país i intervals de núvols alts a la meitat sud del territori. Malgrat tot, fins a mig matí i, de nou, al final del dia hi haurà núvols baixos a punts al litoral i prelitoral sud. A més, a partir de mitja tarda també se'n formaran al vessant nord del Pirineu.

Precipitacions

A partir de migdia és probable algun ruixat, feble i minso, a l'extrem nord del Pirineu, sobretot al sector oriental.

Temperatura

Temperatura similar o lleugerament més baixa, tret del litoral sud on la màxima serà lleugerament més alta. La mínima rondarà entre els 15 i 20 ºC en general, si bé al sector central del litoral podrà enfilar-se fins als 23 ºC. La màxima es mourà entre els 25 i 30 ºC al sector central del litoral i al vessant nord del Pirineu i entre els 31 i 36 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent, en general.

Vent

A l'inici i final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable. Durant la resta de la jornada s'imposarà el component sud, fluix amb cops moderats i alguns de forts durant la tarda al Segrià i nord de la Terra Alta. Independentment, al final del dia s'imposarà la tramuntana al sector litoral de l'Alt Empordà; serà moderada amb alguns cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari