Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El projecte de la pista Nova Llum de l’Hospitalet de l’Infant, sotmès a informació pública

Fins al 13 de juny, es poden presentar reclamacions o al·legacions, per internet, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament; o de manera presencial, a les oficines municipals d’atenció ciutadana

| Actualizado a 24 mayo 2022 12:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Fins al dilluns 13 de juny inclòs estarà sotmès a informació pública el projecte de reurbanització de la Pista Nova Llum de l’Hospitalet de l’Infant, situada entre el carrer d’en Jaume II i el carrer de Joan XXIII, amb una superfície d’intervenció de més de 3.250 metres quadrats, aproximadament.

Durant aquest període, es poden presentar reclamacions o al·legacions al projecte redactat i signat per l’arquitecte Ivan Martin Carreño. Aquest projecte va ser aprovat inicialment per la Junta de Govern Local el passat 12 d’abril, amb un pressupost de gairebé 500.000 euros.

Les instàncies es poden presentar de manera telemàtica, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament; o presencialment, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC).

L’objectiu d’aquest projecte és generar un espai públic obert per poder desenvolupar diversos tipus d’activitats socials, esportives i comunitàries, amb una petita pista esportiva, zona de joc infantil i espais d’esbarjo i la previsió per a la construcció d’un petit edifici auxiliar tipus bar en un futur.

“Amb aquesta intervenció, volem millorar aquest espai, posar a disposició de la ciutadania un parc urbà, d’ús esportiu i de lleure, on puguin conviure veïns i veïnes de totes les edats, en un entorn agradable, al centre de la població», ha dit l’alcalde, Alfons Garcia.

Accés al projecte

Comentarios
Multimedia Diari