Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Roda de Berà busca pagesets

La regidoria de Festes deixarà els accessoris necessaris a aquells infants que no els tinguin

| Actualizado a 26 septiembre 2022 12:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un any més la regidoria de Cultura i de Festes, encapçalada per Teresa Ferré, ha fet una crida per animar les famílies perquè participin en el tradicional seguici de la Festa Major Petita de Roda de Berà vestits de pagesets i pagesetes.

En aquesta ocasió, la convocatòria va adreçada als infants de totes les edats però també als seus pares i mares, ja que el consistori vol que també ells i elles es puguin vestir de pagesets i pagesetes. De fet, ja compta amb una llista d’unes sis dones que s’hi han animat.

El seguici és un dels actes principals, i més tradicionals, de la festa petita rodenca, que se celebrarà del 7 al 9 d’octubre. Aquest any els infants aniran acompanyats pels gegants de Roda de Berà; i pels Cerculets, el Ball de Gitanes i el Garotet de l’Arboç. En finalitzar la missa solemne a l’església parroquial, tots els i les participant es dirigiran cap a la plaça de l’Ajuntament, on els grups hi oferiran una exhibició de lluïment.

Les famílies que estiguin interessades en participar-hi ha de dirigir-se a l’Hotel d’Entitats per inscriure’s o bé trucar el telèfon 977 65 77 12.

L’Ajuntament deixarà els accessoris del vestit de pageset o pageseta a aquells infants que no en tinguin, amb la finalitat que aquest aspecte no sigui un impediment per formar-ne part d’aquesta tradició.

Comentarios
Multimedia Diari