Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Alcanar preveu tenir llesta l’oficina delegada de les Cases a principis d’abril

Durant l’actuació, entre altres, s’ha substituït la coberta de fibrociment i s’ha incorporat una claraboia per facilitar l’accés de llum a l’interior

24 enero 2023 19:08 | Actualizado a 24 enero 2023 23:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els veïns de les Cases d’Alcanar podran tornar a fer ús de l’Oficina Delegada en un parell de mesos. L’equipament es troba en obres per tal de substituir la teulada d’amiant, millorar l’eficiència energètica de l’edifici i ordenar totes les plantes.

La reforma finalitzarà entre finals de març i principis d’abril d’enguany, segons ha comunicat l’ajuntament d’Alcanar. En aquesta seu, de molta utilitat per als residents per facilitar diferents processos com la realització d’instàncies, tràmits relacionats amb el padró d’habitants o altres documents que es puguin expedir des del consistori canareu, també es destinarà espai per a activitats culturals com exposicions i o a activitats d’associacionisme.

Així, s’ha fet una actuació per reformar l’interior i dividir la planta baixa en diferents estances, renovar tant fusteries com paviments, canviar la teulada i garantir l’entrada de més llum natural.

Mireia Garriga, arquitecta i directora del projecte, detalla que «S’ha eliminat la coberta de fibrociment, que no tenia cap mena d’impermeabilització ni aïllament tèrmic i això feia que l’edifici fos molt fred o molt calent a més de donar humitats a l’edifici veí. També s’ha aixecat una claraboia a la coberta per facilitar més llum a l’escala i tenir un punt d’accés per al manteniment i evitar qualsevol problema en el futur».

Per la seva banda, l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, explica que «amb aquestes obres el que pretenem és apropar l’ajuntament d’Alcanar a la ciutadania de les Cases. Ho farem amb un delegat del servei tècnic i un de l’equip de govern polític per tal de poder atendre totes aquelles peticions, aportacions o suggeriments de la ciutadania». Així mateix, afegeix que aquest és el propòsit del nou equipament «sense precedents al municipi i que unirà encara més els nostres nuclis urbans».

Les obres d’arranjament de l’Oficina Delegada de les Cases, tenen un cost de 159.037,08 € amb IVA inclòs i l’està duent a terme l’empresa Construccions Reverté Ferré, SCP.

Comentarios
Multimedia Diari