Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Deu elaboradors a la Mostra de Maig de Cervesa Artesana a Castellvell del Camp

Se celebrarà el dissabte 13 de maig amb una cinquantena de referències de cerveses i diferents activitats i concerts

03 mayo 2023 10:18 | Actualizado a 03 mayo 2023 10:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tot està a punt per gaudir de la 3a Mostra de Maig de Cervesa Artesana (MOMA), que se celebrarà el dissabte 13 de maig a Castellvell del Camp, organitzada per l’Associació de Cervesers del Baix Camp (AC/BC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellvell del Camp.

Aquesta tercera edició de la mostra, que tindrà lloc a la pista de Castellvell de les 11 del matí a la 1 de la matinada, presenta 10 elaboradors i hi haurà representades una cinquantena de referències de cerveses.

La MOMA potencia un any més les activitats paral·leles: campionats de Cornhole (12h) i de Galets (18h), els concerts dels grups Bunker Li i Pirat’s Sound Sistema (a partir de les 21h) o jocs tradicionals. Durant tot el dia també hi haurà la presència de tres food trucks d’hamburgueses, cuina tailandesa i ous estrellats, amb menjars de qualitat. Com l’any passat, també hi haurà un servei de canguratge i una ludoteca durant l’horari diürn.

La MOMA vol ser un referent com a mostra de cervesa artesana de qualitat del Camp de Tarragona. Des de l’Associació de Cervesers del Baix Camp (ACBC) es posa en valor que «els elaboradors són artesans apassionats que dediquen el temps i l’energia necessaris per assegurar-se que cada gota de cervesa sigui perfecta».

De fet, els seus fabricants han dedicat anys a experimentar amb diferents combinacions de llúpols, malts i llevats per obtenir unes cerveses «que no només són delicioses, sinó que també són productes d’alta qualitat» , assenyalen.

L’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, destaca que la MOMA s’ha consolidat any rere any al municipi i ja s’ha convertit en un reclam: «Esperem la presència de visitants de Castellvell, del Camp de Tarragona, de la resta de Catalunya o d’altres indrets» .

Els deu cervesers presents a la mostra provenen de diverses procedències: Attik (Màlaga), Bidassoa Basque Brewery (Irun), Castelló Beer Factory (Castelló), Cervesses La Pirata (Súria), Les Clandestines (Montferri), Pyrene (Lo Grau), Kombucha La Valiente (Alcover), Màger (La Llacuna), Cosa Nostra (Sagunt) i Reptilian (El Vendrell)).

Els TOKENS, la moneda de la MOMA

La MOMA oferirà al públic assistent un pack de 10 euros, que inclou la guia de tast, els gots i 5 TOKENS – de valor equivalent a 1 euro-. Aquest any s’ha canviat la mida dels gots, que passen de 28 cl, a 40 cl. L’organització ha apostat per gots més grans per afavorir que els assistents el guardin de record per utilitzar a casa.

Coincidint amb la celebració de la MOMA, enguany també es presentarà “L’Ermita”, la primera cervesa artesana de Castellvell del Camp. La cervesa, d’edició limitada, es podrà adquirira a la mostra.

Comentarios
Multimedia Diari