Grup Mimara celebrarà el ‘Dia Mimara per la Salut Mental’ el 12de novembre en el Parc Samà

Al llarg d'aquesta data es realitzaran diferents activitats per recaptar fons que posteriorment aniran destinats a La Marató de TV3, on aquest any el tema principal és la salut mental

| Actualizado a 05 noviembre 2021 16:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El divendres 12 de novembre el Grup Mimara organitzarà en col·laboració amb el Parc Samà (un jardí històric declarat Bé Cultural d'Interès Nacional i situat a Cambrils) el 'Dia Mimara per la salut mental', el qual compta amb dues activitats.

La primera consistirà en una visita al matí al Parc Samà, i que estarà oberta a tots els treballadors, residents i familiars de les residències que conformen el Grup Mimara. La jornada començarà a les 11:00h amb l'arribada a les instal·lacions, continuarà amb la visita de tots els racons del parc, per procedir posteriorment a diferents activitats que estan coordinant els centres Mimara amb el Parc Samà.

Sopar benèfic #YouAreNotAlone

A la nit, a partir de les 20:30h, es desenvoluparà la segona activitat que se centrarà en un sopar benèfic al mateix Parc Samà, en concret a la Sala del Marquesat. El menú tindrà un preu de 45€, 15€ dels quals aniran destinats a La Marató de TV3, que aquest any centra la seva atenció en la lluita per la salut mental. Durant l'acte, també es farà una presentació de la importància de la salut mental, a més d'un sorteig benèfic i música en directe.

L'esdeveniment estarà obert a tot el públic que hi vulgui assistir. Per adquirir les entrades per al sopar benèfic, es pot fer a través dels següents enllaços:

https://parcsama.es/mimara-cena-benefica

https://parcsama.es/mimara-sopar-benefic

Aquesta acció s'emmarca dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa del Grup Mimara, en concret en el desenvolupament i la implementació dels ODS 3 (Salut i benestar), 4 (Educació de qualitat) i 17 (Aliances per assolir els objectius). A més, per a Mimara és molt important col·laborar amb accions que tinguin un impacte positiu als nostres usuaris i les seves famílies i, conseqüentment, amb la nostra societat.

Comentarios
Multimedia Diari