Concert i desfilada per celebrar la diada de Saint Patrick, patró d’Irlanda

Les activitats tindran lloc el 16 i el 17 de març, com a preludi del Tortosa English Festival

07 marzo 2018 11:36 | Actualizado a 07 marzo 2018 11:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La ciutat es prepara per a l’arribada de la sisena edició del Tortosa English Festival amb un cap de setmana de celebració prèvia, on els ciutadans gaudiran d’un concert i una desfilada en honor a Saint Patrick, patró d’Irlanda.

El Tortosa English Festival s’ha convertit ja en una cita anual a la ciutat, que en aquesta edició 2018 se celebrarà entre els dies 9 i 15 d‘abril. Però, abans de l’arribada del certamen, i per commemorà la diada de Saint Patrick, l’organització del festival prepara per segon any consecutiu un cap de setmana festiu de prèvia, que l’any passat ja va rebre una gran acollida entre tots els participants.

El dia 16 de març, a partir de les vuit de la tarda, hi haurà concert a la plaça de l’Ajuntament, on hi actuaran el Cor la Binota, Cor Flumine, Celtic Pipers, Ian Lints, Mag Ignasi i Sláinte Irish Music. Com l’any passat, en l’esdeveniment també hi haurà una degustació de dos dels plats més típics de la gastronomia irlandesa, fish’n chips (el peix amb patates fregides) i l’irish stew (estofat irlandès).

La festa continuarà el dia 17 amb una gran novetat. Es tracta de la ‘Parade in Market’ (desfilada), on participaran els Abanderats de Tortosa que, per primera vegada, portaran les sis banderes irlandeses, incloses les de les quatre províncies. Per a l’ocasió també es decoraran de color verd diversos indrets de la ciutat, com la plaça de l’Ajuntament o el pont de l‘Estat.

Comentarios
Multimedia Diari