Deltebre celebra les Jornades Gastronòmiques de l’arròs

Conclouran el 17 de setembre amb la Festa de la Sega a la Finca de Bombita

30 agosto 2017 11:40 | Actualizado a 30 agosto 2017 11:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Deltebre organitza les Jornades Gastronòmiques de l’arròs del 2 al 17 de setembre. L’objectiu d’aquest tipus d’esdeveniment és dinamitzar l’economia local mitjançant els productes tradicionals del territori, com és el cas de l’arròs.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, afirma que amb aquestes actuacions «seguim fent passos per consolidar la marca turística de Deltebre». També ha dedicat un agraïment als establiments que hi participen, afegint que «amb la col·laboració del sector públic i sector privat enfortirem l’economia del municipi i crearem valor econòmic i social».

Una quinzena de restaurants del municipi participen en aquesta iniciativa elaborant menus especials per a les jornades, on el producte principal serà l’arròs. Els establiments que hi participen són: Sushi MC, Mas Prades, Casa Nicanor, Parc DeltaVentur, Restaurant Tramontano, Delta Hotel, Xiringuito del Port, restaurant Les Dunes, l’Aube, restaurant Figueres, restaurant El Garxal de l’Hotel Rull, restaurant Gràcia, restaurant Paca, restaurant Casa Nuri i Mas de Nuri. Els menús de tots ells oscil·laran entre els 20€ i els 35€.

El Regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, assegura que les jornades són una oportunitat per «posar en valor, en primer lloc, el producte estrella del nostre municipi i, en segon lloc, la rica gastronomia que ens ofereixen els restaurants del municipi a partir de la seva cuina».

Aquestes ja són les terceres jornades gastronòmiques impulsades pel govern, havent organitzat anteriorment les de la tellerina i el musclo, que van rebre una gran acceptació per part del públic.

Les jornades de l’arròs es realitzen una vegada comença la campanya de la sega al municipi. Aquestes conclouran el proper 17 de setembre amb la celebració de la Festa de la Sega a la Finca de Bombita. La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha detallat que «s’està treballant per a tancar els últims detalls del programa d’activitats, per a tots els públics, que es duran a terme durant tot el dia».

Comentarios
Multimedia Diari