Promocions en la inscripció de la V Marató del Priorat

Demà s’obre el període per apuntar-se a la cursa que se celebrarà el 7 d’octubre. Fins al 2 d’abril l’organització ofereix preus amb descomptes

08 marzo 2018 05:38 | Actualizado a 08 marzo 2018 05:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest divendres s’obren les inscripcions de la 5a edició de la Marató del Priorat amb preus promocionals. L’organització de la cursa, que se celebrarà a la tardor (7 d’octubre), oferirà fins al 2 d’abril descomptes als participants que durant els pròxims dies s’apuntin a la prova. A partir de demà i durant quatre setmanes, els corredors que es registrin en l’àmbit individual pagaran 35 euros, mentre que si ho fan del 3 d’abril fins al 16 de juliol el cost serà de 40 euros. Més endavant en el calendari, el preu d’inscripció augmentarà progressivament com més a prop sigui la cursa de celebrar-se. Els preus promocionals es poden consultar a la web www.maratodelpriorat.com.

L’obertura de les inscripcions coincideix amb la presència de La Marató a la Zurich Marató de Barcelona, el divendres i dissabte, 9 i 10 de març. «La prova de Barcelona és un dels millors aparadors entre les persones vinculades al món de les curses, i volíem aprofitar aquesta oportunitat per donar a conèixer la cursa del Priorat i obrir les inscripcions», explica Xavi Martí, de l’Associació Dracsrunners, impulsors de la cursa. Coincidint amb la cita, des de l’organització destaquen que «aquelles persones que s’apropin al nostre estand, podran sotmetre’s a una revisió mèdica i una prova d’esforç peculiars, per saber si estan preparats per participar en La Marató del Priorat». Serà amb la col·laboració dels actors de Filip’s Band.

Cartell 2018

L’organització també ha presentat el cartell de La Marató d’enguany. «La imatge que hem escollit, amb un grup de corredors vestits de romans, representa molt bé l’esperit de la prova, i que com cada any és oblidar-se del cronòmetre i gaudir del paisatge i el vi», assegura Xavi Martí. L’organització també s’ha proposat augmentar la xifra de participants i atreure més corredors d’àmbit internacional per exportar l’essència de La Marató del Priorat a tot el món.

Comentarios
Multimedia Diari