Anna Torralba: «Fa molta il·lusió notar com s’espera l’‘Amparito’»

La representant de la Banda Unió Musical creu que una de les claus «és la continuïtat que hi ha de pares a fills»

14 septiembre 2022 19:13 | Actualizado a 15 septiembre 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sense cap mena de dubte, Santa Tecla no seria el mateix sense la música i, de manera especial, el gran himne de mitjans de setembre a Tarragona: l’Amparito Roca. Per això, una peça clau d’aquests dies és la Banda Unió Musical (BUMT) que, enguany, a més, exerceix com a Perpetuadora de les festes.

Una de les seves integrants és Anna Torralba. Va començar amb la festa als cinc anys, al Ball del Patatuf Petit. D’allà va passar al gran, més tard a la banda infantil de la BUMT i, poc després, a la titular. «Santa Tecla vol dir molta il·lusió. És molt especial veure l’alegria de la gent i sentir com s’espera l’Amparito pel carrer», explica Torralba, qui destaca el valor de «compartir les estones de festa major amb la gent que més estimes».

L’integrant de la BUMT reconeix que aquests dies són especials. «M’agrada veure a gent de totes les edats compartint la música. És molt especial notar el caliu i l’escalfor durant aquests dies amb el Seguici gran», explica, a la vegada que reconeix no perdre’s actes com «la traca, Dames i Vells o el Cafè, copa i puro per un duro». Sobre el secret de l’èxit de les festes, considera que una de les claus és que «té continuïtat de pares a fills». El futur, doncs, està assegurat.

Comentarios
Multimedia Diari