Les Decennals de Valls arriben amb una gran pista de gel per a tota la família

Romandrà oberta deu dies a la zona del Vilar. A partir del 7 de gener es podran comprar les entrades, que costaran entre 2,5 i 3,5 euros

14 diciembre 2021 13:10 | Actualizado a 14 diciembre 2021 13:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una de les grans novetats de les properes Festes Decennals de Valls serà la possibilitat de patinar sobre gel. I no solament els més petits sinó que es podrà fer en família. Una gran pista s’instal·larà a la zona del Vilar i romandrà oberta tots els dies de la celebració, en horari de matí i tarda. I els preus seran reduïts, «la meitat del que s’està cobrant en altres municipis de la província de Tarragona», indicava el regidor d’Esports, Enric Garcia.

Garcia destacava que aquesta pista de gel «és l’acte més representatiu de la comissió participativa d’Esports». Recordava que a les Decennals del 2011 es va comptar amb una pista de gel sintètica. En la mateixa línia es va expressar el delegat de l’esmentada comissió. Albert Mestres recordava que aquesta pista «és l’activitat més sonada d’aquestes Decennals a nivell d’esports». «Trobàvem a faltar alguna cosa per a les famílies, que sí que tenen altres activitats a nivell cultural però no esportiu. Ara podran venir a patinar».

La instal·lació, que estarà muntada a la nova pista del complex esportiu el Vilar, tindrà unes dimensions semblants a una pista de bàsquet –30x14 metres–, amb una capacitat per a 80 patinadors a la vegada. Es faran torns de 30 minuts. Els preus seran de 2,5 per als nens i 3,5 euros per als adults, on s’inclou el préstec dels patins. Les entrades es podran adquirir a partir del 7 de gener per la mateixa plataforma online de les Decennals i també presencialment a les taquilles centrals del Teatre Principal.

S’haurà de patinar amb mascareta i també amb guants, que cal portar de casa. En cas de no fer-ho, n’hi haurà allí a preus populars. Els menors de deu anys hauran de portar també casc i els de menys de cinc hauran d’estar acompanyats. A més, Mestres apuntava que sempre haurà algú a la pista per dinamitzar l’activitat. El delegat de la comissió d’Esports destacava la col·laboració obtinguda del Patronat Municipal d’Esports «i hem buscat també la complicitat de les entitats que gestionen l’hoquei sobre patins a la ciutat, com són l’Hoquei Club Valls i el Club Patí Valls».

La inauguració

La pista s’inaugurarà divendres 28 de gener i romandrà oberta fins el diumenge 6 de febrer en horari d’onze del matí a dues de la tarda i de tres a vuit del vespre.

A la presentació d’ahir va estar present el jugador vallenc d’hoquei Jepi Selva, qui es va mostrar «content i orgullós» que la comissió hagi creat aquesta iniciativa, «tot i no ser la nostra superfície d’hoquei sobre patins creiem que és una iniciativa molt xula i divertida per gaudir-ne tota la família. I si de retruc pot sortir algun nen o nena per als dos clubs de Valls que vulguin practicar tant l’hoquei com el patinatge, benvingut sigui».

Comentarios
Multimedia Diari