Més de 8.000 castellers es donaran cita a Valls per les Decennals

Les 81 colles participants en aquesta ocasió provenen tant de Catalunya com de Mallorca o Andorra

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu dels castells de la Diada de Santa Úrsula de Valls. À.Juanpere

Imatge d'arxiu dels castells de la Diada de Santa Úrsula de Valls. À.Juanpere

La Trobada de Colles Castelleres en el marc de les Decennals 2021+1 aplegarà 81 colles, amb un total de 8.400 castellers i castelleres. L'esdeveniment, d'esperit no competitiu, se celebrarà a l'aparcament de l'Hort del Carme el pròxim 30 de gener de 2022. Es tracta d'una ubicació propera al centre històric de la capital de l'Alt Camp, considerat el quilòmetre zero casteller.

D'altra banda, la plaça del Blat quedarà reservada perquè totes aquelles colles que ho desitgin hi puguin fer un pilar al llarg de tota la jornada. Per primer cop, la música tindrà un paper destacat en aquesta trobada, amb dos escenaris on passaran diverses formacions de gralla i timbal d'estils tradicionals i electrònics.

Les 81 colles participants en aquesta ocasió provenen tant de Catalunya com de Mallorca o Andorra. En la darrera edició de les Decennals, celebrades l'any 2011, 57 agrupacions d'arreu del país van participar en la Trobada de Colles Castelleres. L'activitat estarà precedida pel desè Simposi Casteller de Catalunya i la desena edició de la Fira Castells.

Temas

Comentarios

Lea También