«Treballem perquè el client practiqui una conducció eficient i segura»

Autoescola Jordi, creada l’any 1981, aposta per la formació en què el conductor o conductora adopta una actitud responsable i preventiva. L’empresa aposta per una conducció sostenible i per l’estalvi de consum d’energia

07 junio 2021 07:54 | Actualizado a 08 junio 2021 09:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Autoescola Jordi va fer 40 anys aquest passat febrer de 2021 i els seus inicis es remunten a l’Espluga de Francolí, amb Jordi Llorens al capdavant. Poc després, el negoci va ser present també a Montblanc, on encara manté instal·lacions. En l’actualitat, Autoescola Jordi es troba a Tarragona i al municipi montblanquí. A l’Espluga, però, ja no hi és. Parlem amb l’administradora de la societat, Carme Minguella.

Com van ser els inicis del negoci?

Vam començar a l’Espluga de Francolí, traient permisos de cotxes i motos. El 1991, vam obrir a Montblanc i vam comprar el primer camió. Actualment, en tenim tres i un autobús. L’any 2003 vam obrir a Tarragona, i és en aquest moment quan vam començar a créixer amb carnets professionals. El 2008 i 2009, vam començar amb la formació de CAP, tant inicial com contínua per a conductors professionals, així com amb formació en obtenció i renovació en mercaderies perilloses. Actualment, potenciem les motos, les prepara el Jordi. El nostre sistema d’ensenyament parteix de què l’alumne sempre té el mateix professor, per seguir la seva evolució i que hi hagi una continuïtat en l’aprenentatge. També incidim molt en la prevenció del consum de drogues i, actualment, del mòbil.

Què els fa diferents?

Treballem perquè el client practiqui una conducció eficient i segura, mitjançant un aprenentatge de conducció sostenible i ecològic. La qualitat del servei és el que ens avala, mirem que el servei sigui el més integral possible, perquè la carretera és la selva. En aquest sentit, és clau fer hores de reciclatge si no has agafat el cotxe fa un temps. Hem d’invertir en prevenció. Seguint el lema de la sostenibilitat i l’estalvi de consum d’energia, val a dir que fa 16 anys que tenim un cotxe elèctric per a minusvàlids.

Economía de proximitat. En arribar la Covid, l’equip al capdavant de la societat va decidir enregistrar les classes teòriques i pràctiques, les quals van pujar al seu canal de YouTube

Com van viure la crisi de la Covid?

Vam donar una empenta digital al negoci amb l’ajuda del nostre fill, que controla en termes de màrqueting. Vam convertir l’aula en l’escenari de les formacions virtuals que vam pujar a la xarxa, al nostre canal de YouTube. Cada lliçó la va enregistrar cada professor, per tal d’oferir tota la teòrica possible durant el confinament. També vam gravar, amb un fotògraf professional, com s’havien de fer els circuits més difícils de les pràctiques en moto, les de pista de camió i autobús. Van tenir molt bona rebuda. Aquest és un sector que s’ha de renovar tecnològicament, si no, està condemnat.

 

Com us ho feu per desenvolupar nous projectes?

En arribar la Covid, BBVA ens van oferir totes les facilitats del món i amb un tracte exquisit. Tenen confiança en l’empresa i ens donen suport en tots els avenços que fem.

Comentarios
Multimedia Diari