Un llamp, origen d'un incendi forestal a Vimbodí i Poblet

El foc es trobava al costat de l'autopista i s'han mobilitzat cinc dotacions de bombers

12 agosto 2021 07:45 | Actualizado a 12 agosto 2021 10:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un llamp ha estat la causa d'un incendi forestal que s'ha detectat aquest matí al costat de l'autopista AP-2 al seu pas pel terme municipal de Vimbodí i Poblet. En l'extinció han intervingut cinc dotacions de bombers.

L'avís s'ha rebut a les 8.51 hores, tot i que possiblement el llamp va caure durant la tempesta elèctrica d'ahir a la nit. I avui s'ha originat el que es denomina foc latent. 

L'incendi es localitzava a l'alçada del punt quilomètric 184. Donava la situació actual de risc, s'han mobilitzat dotacions de bombers dels parcs de Montblanc, Valls i Tarragona, a més a més de la Regió d'Emergències, tot i que finalment no ha calgut la intervenció de tots ja que no avançava amb rapidesa.

El foc, que ha afectat 400 metres quadrats, es donava per extingit poc abans de tres quarts de deu del matí.

A la Selva del Camp

Durant la matinada d'avui dijous s'ha produït un altre incendi de vegetació, en aquest cas al terme municipal de la Selva del Camp. Han estat els vigilants municipals qui, a mitjanit, han alertat els bombers que havia foc al barranc de la Llebreta, entre aquest municipi i Reus.

Dues dotacions de bombers -dels parcs de Reus i Valls- s'han traslladat al lloc per apagar el foc, que ha cremat uns 200 metres quadrats de terreny. 

Les tasques d'extinció s'han prolongat durant una hora.

A Cambrils i Amposta

A les 11.36 hores ha començat un incendi en uns terrenys abandonats situats al costat de l'autovia A-7, al terme de Cambrils. Es tracta d'una zona de camps i vivers, on també s'haurien cremat dos arbres i canyes.

La dotació de bombers que s'ha desplaçat al lloc n'ha demanat una altra. 

I a Amposta, una altra dotació está intervenint en l'extinció d'un altre foc de vegetació des de les 11.21 hores.

Comentarios
Multimedia Diari