Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Condemnat per vendre una bicicleta robada a Valls valorada en 1.774 euros

Va ser sostreta del maleter d’un cotxe i posteriorment venuda en un establiment de Reus

19 abril 2024 19:04 | Actualizado a 20 abril 2024 16:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home que va vendre una bicicleta robada a Valls valorada en 1.774 euros ha estat condemnat a pagar una multa de 360 euros com autor d’un delicte de receptació. Tanmateix, haurà d’indemnitzar la tenda on va vendre la bicicleta amb 350 euros, que són els diners que va cobrar.

Així ho recull la sentència de la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona, que rebaixa substancialment la pena que inicialment havia fixat el Jutjat del Penal 4 de Tarragona, que era de tres mesos de presó. S’ha tingut en compte les atenuants de dilacions indegudes i drogoaddicció.

Un Jutjat del Penal de Tarragona li havia imposat inicialment pena de presó

L’acusat, de nacionalitat espanyola i amb antecedents penals, a les 20.12 hores del 31 de juliol de 2017 va vendre en un establiment de compra-venda de Reus una bicicleta marca Orbea Avant M30 per 350 euros. No consta la forma amb la qual va aconseguir el botí però sí que sabia del seu origen il·lícit.

La bicicleta havia estat sostreta a dos quarts de set de la tarda d’aquell mateix dia al carrer Vapor de Valls. El lladre va aprofitar un descuit del propietari ja que els mecanismes de control de tancament del maleter no estaven bloquejats. La peça fou localitzada dos dies després a l’establiment de Reus i va ser lliurada al seu propietari.

A l’hora de rebaixar la pena -després que l’acusat presentés un recurs d’apel·lació-, l’Audiència Provincial assegura que un cas la instrucció del qual és simple ha tardat més de sis anys en arribar a judici, a més a més d’errors de tràmit i paralitzacions molt rellevants que no poden imputar-se a l’acusat.

Comentarios
Multimedia Diari