Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Convocat el disseny del cartell de la festa major d’Alcover

Està adreçat a majors de 16 anys i el termini de presentació dels treballs acaba el 30 de juny

| Actualizado a 24 mayo 2022 18:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’Ajuntament d’Alcover convoca, per segon any, el concurs de disseny del cartell de la festa major, que se celebra el tercer cap de setmana d’octubre. Està adreçat a particulars, grafistes, dibuixants i estudiants d’art, majors de 16 anys. El disseny s’ha de presentar en format digital i el termini contempla de l’1 al 30 de juny. El premi és de 400 euros i la proposta guanyadora es veurà reflectida en el programa de festes i als canals de comunicació oficials de l’ajuntament.

La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quatricomia. El disseny ha d’incloure el següent text: «Festa Major d’Alcover, Octubre 2022». El format de l’obra ha de ser un DIN A3 amb una resolució mínima de 300 ppp. Es valorarà la incorporació d’elements identificatius vinculats al municipi i a les seves tradicions.

El disseny s’ha de presentar en format digital. El termini de presentació s’inicia l’1 de juny i finalitzarà el 30 de juny. Aquests es poden lliurar per registre d’entrada a l’Ajuntament mitjançant la seu electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. L’arxiu del cartell ha d’anar titulat amb el pseudònim de l’artista. El cartell guanyador restarà en propietat de l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari