Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El concurs de disfresses dóna el tret de sortida al Carnaval de Valls

  El Rei i la Reina Carnestoltes van ser els encarregats de guiar la rua infantil

  17 febrero 2023 21:25 | Actualizado a 18 febrero 2023 07:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Valls va començar ahir a les sis de la tarda el seu particular carnaval amb la rua infantil. Tots els infants van seguir el recorregut, guiats per Ses Majestats el Rei i la Reina Carnestoltes. La rua va començar a la plaça del torrent del Titit i va resseguir diferents carrers del municipi fins a arribar al destí final: la plaça del Blat.

  Un cop allà, el Rei i la Reina Carnestoltes van llegir el seu discurs inaugural per donar el tret de sortida de les activitats carnavalesques. «Disfresseu-vos i feu gresca mentre duri aquest mandat» va cridar el rei, i la reina va afegir: «Visca la gresca i visca el carnaval!».

  Torna el concurs de disfresses

  Tot seguit, es va donar pas al nomenament de les disfresses guanyadores del concurs. Aquest any es va poder recuperar el certamen, organitzat pel Centre Cívic de Valls, on podien participar tots els infants de fins a 14 anys.

  Els premis van ser quatre, repartits en dues categories: la individual i la grupal. La disfressa individual més original va ser per al gall d’indi i la més original va ser per a en Freddy Mercury i la Montserrat Caballé als Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.

  Pel que fa als premis grupals, on podien participar comparses d’entre 10 i 30 persones, van guanyar el grup del Far West del Barri Antic i els cuiners de l’escola Els Baltis.

  Els premis eren de 75 euros per a cada guanyador individual i 150 euros per a cada comparsa guanyadora. Es van entregar amb la col·laboració de l’Associació del Barri Antic. Un cop repartits els premis, el Rei i la Reina Carnestoltes, acompanyats del seu equip, van animar la festa amb música per fer ballar a tot el públic de la plaça.

  La màscara com a protagonista

  El lema d’aquesta edició va ser: «Posa’t la màscara a totes hores, deixa les penes i l’estrès que el Carnaval Infantil ho posa tot del revés!». És per això que es van repartir màscares dissenyades per Pol Vallvé entre els assistents.

  Comentarios
  Multimedia Diari