Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Els comerços de Valls es vesteixen per celebrar el Nadal

  Com a novetat enguany hi haurà el sorteig d’una panera valorada amb més de 2.000 euros i que té entrades per al Museu Casteller

  06 diciembre 2023 12:36 | Actualizado a 07 diciembre 2023 14:03
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  Els establiments de Valls es preparen per a aquest Nadal. Des de la Cambra de Comerç, i l’Ajuntament de Valls han organitzat diverses activitats per dinamitzar les compres a la ciutat. La principal novetat és el sorteig d’una gran cistella, valorada amb més de 2.500 euros, que està formada per vals del comerç de Valls, una Play Station 5, i entrades pel Museu Casteller. Totes les persones que comprin a partir de l’11 de desembre a alguns dels comerços participants en la campanya, obtindran una butlleta, on escriuran el seu nom, i entraran al sorteig d’aquesta cistella. Això es tancarà el 5 de gener abans de la una del migdia. En total, segons ha explicat Carles Solé, secretari general de la Cambra de Comerç de Valls, hi han participant uns 52 establiments de la ciutat, i s’ha mostrat molt satisfet per això.

  «En una època on la gent compra, pot consumir, la nostra voluntat és dinamitzar el comerç, incrementar el volum de negoci dels establiments i apostar pel comerç de proximitat», apuntava Solé. A més ha afegit que els comerços son allò que donen vida a la ciutat, i per això és important tenir-los. En aquest sentit, ha animat a tothom a consumir al comerç de Valls perquè així «estarà viu», i a partir d’aquí es pot donar una sensació «de ciutat comercial», i «animar» els carrers del Barri Històric, i de tota la ciutat. Per això han preparat les activitats, però a més, la cistella estarà exposada als baixos de Ca Lleonart, a la plaça dels Alls. Així tothom podrà saber què hi ha.

  Embellir la ciutat

  A més del sorteig, la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Valls, Rocío Martínez, ha comentat que es distribuiran un centenar de tòtems il·lustrats amb elements de Nadal entre els principals eixos comercials, es decoraran quatre locals comercials buits del carrer de la Cort i s’instal·laran més d’un centenar de banderoles a diversos punts de la ciutat i entrades de Valls. Tot això sota el lema ‘si estimes Valls, compra a Valls’. La regidora ha comentat que tots els materials ja han arribat, i que durant aquests dies els col·locaran perquè les decoracions ja es puguin veure.

  A més de tot això, D’altra banda, la Cambra de Comerç i la Unió de Botiguers de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament, posen en marxa una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal 2023-2024, a fi de fomentar i promoure el teixit econòmic i comercial de Valls. El jurat, compost enguany per membres del Grup d’Artistes Nadalencs, triarà els tres establiments guanyadors, escollits segons criteris d’originalitat, impacte visual, qualitat artística, disseny, utilització de materials reciclats, il·luminació, adequació a la temàtica de les Festes Nadalenques i valoració general. El 8 de gener es faran públic els comerços guanyadors. És un concurs que s’ha realitzat en diverses ocasions, i on la majoria d’establiments participen, mostrant la seva màxima creativitat.

  Comentarios
  Multimedia Diari