Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Els pescadors de la Societat Esportiva La Bagra celebren el Festival al riu Anguera

  05 septiembre 2022 11:22 | Actualizado a 05 septiembre 2022 11:23
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  En el marc de la festa major de Montblanc, els pescadors de la Societat Esportiva La Bagra, de la localitat, van celebrar el seu festival anual al riu Anguera. Ho van fer ahir parant les canyes al toll del riu que pren el nom de la Bagra una de les espècies de peix que hi habita.

  En total van ser una desena els pescadors de l’entitat que van prendre part a l’edició d’enguany del festival de pesca fluvial, des de les set del matí i fins a la una de la tarda. No només va pescar bagres, sinó també altres espècies com ara el gerdó o la carpa.

  Les captures, un cop realitzada la pesada per saber quins pescadors eren els que havien aconseguit les peces de major pes, van ser retornades al gorg de La Bagra, el qual no s’ha vist mancat d’aigua, malgrat la sequera. Segons comenta Emili Figueras, portaveu de l’entitat, «el toll de La Bagra no s’asseca mai, atès que al riu Anguera, a diferència del Francolí, del qual n’és afluent, tot i tenir un cabal minse mai deixa de baixar».

  La Societat Esportiva La Bagra té 82 socis. Al llarg de l’any organitza una dotzena de concursos socials de pesca. En quatre o cinc tiren la canya a La Bagra, però per a la resta dels concursos programats es desplacen a embasaments d’altres conques fluvials.

  Comentarios
  Multimedia Diari