Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els tallers tornaran a centrar Terrània, a Montblanc

El Festival Internacional de Ceràmica tindrà lloc del 23 al 25 de setembre a l’antiga església de Sant Francesc

| Actualizado a 16 agosto 2022 10:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La dinovena edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, a celebrar entre el 23 i el 25 del proper mes de setembre, ja té programa d’actes, que tindran com a escenari l’antiga església de Sant Francesc. El primer dia, la jornada estarà dedicada a fer tallers de ceràmica a les escoles, tant el matí com a la tarda. A les cinc s’obrirà el mercat –que tancarà a les vuit– i una hora més tard s’estrenarà el relleu de Sant Jordi, obra de Rebeca Muñoz, a l’ajuntament. Terrània 2022 s’inaugurarà a les set per part d’Agnès Russiñol, directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Dissabte a les onze començarà el taller de raku amb microones amb la ceramista Montse Llanas. A dos quarts de dotze el de ceràmica en família el Gerro amb Mardefang i el de creació de figures de pessebre de motlle amb el Museu del Pessebre de Catalunya. A la tarda, a partir de les cinc, començaran de nou els tres tallers.

El mercat estarà obert d’onze del matí a les dues de la tarda i de quatre a vuit. A aquesta hora es lliurarà el premi a la millor unitat de treball Terrània 2022.

Diumenge es repetiran els tallers –a la mateixa hora– tant al mati com a la tarda.

Exposicions

Paral·lelament, s’han programat un seguit d’exposicions durant el cap de setmana. Procés creatiu d’una figura de pessebre es podrà veure a la sala de les Corts Catalanes dels Claustre de Sant Francesc i Diàlegs, dels alumnes del taller de modelatge de la Galeria Natàlia Ferré a la Sala Sant Miquel (carrer Major 23). A Ceràmica el Be Negre (carrer Hortolans 4) hi haurà la pell del fang, d’Aleix Revelles Fàbregas i Buit fèrtil, d’Eva Entropia, al Centre d’Interpretació d’Art Rupestre –aquesta estarà muntada fins el 14 d’octubre–. Finalment, el fons ceràmic de Terrània de l’Ajuntament estarà exposat a la Sala Sant Jordi del Claustre de Sant Francesc.

Comentarios
Multimedia Diari