Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Figa Flawas i Crim, dues de les propostes de la Festa Major de Valls

Des de l’Ajuntament de Valls tornen a apostar pel talent local, sense oblidar artistes de fora

29 mayo 2024 10:18 | Actualizado a 29 mayo 2024 10:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Últims dies de maig i a Valls ja fa els últims preparatius de la seva Festa Major. Figa Flawas, Crim o fins i tot Buhos són algunes de les propostes musicals que hi haurà durant els dies de concert.

El cartell dels grups que conformen la proposta musical es va presentar ahir, i compta amb quinze concerts i una trentena de grups i artistes que actuaran entre el dijous 20 i el dilluns 24 de juny als escenaris de l’Hort del Carme, la plaça de l’Oli i el Pati.

L’Ajuntament i la Comissió de Músiques, una de les comissions participatives encarregades de l’organització de la Festa Major, ha posat l’accent en la diversitat d’estils i propostes per al Sant Joan d’enguany amb l’objectiu d’arribar encara a més públics.

Els concerts continuaran sent gratuïts i populars, un dels segells d’identitat del Sant Joan musical, com tampoc que el cartell combini alguns dels grups de referència a Catalunya i propostes d’artistes emergents, a més de continuar l’aposta pel talent de territori vallenc.

Precisament, en la presentació del cartell de la programació musical d’aquest Sant Joan, hi van prendre part Figa Flawas, Maria Jacobs i la DJ Natàlia Extasy, tres dels artistes vallencs que tindran un protagonisme especial per la Festa Major.

L’Hort del Carme serà de nou l’escenari principal amb tres nits de música que arrencaran el dissabte 22 de juny. Obriran el sextet femení Al·lèrgiques al pol·len. Els seguiran en aquest primer concert el grup tarragoní de punk rock Crim amb el seu darrer treball ‘Cançons de mort’, considerat per la premsa especialitzada com un dels millors discs de hardcore punk.

El veterà Josetxu Piperrak, hereu de la mítica banda Piperrak procedent de la Ribera (la Rioja-Navarra) i referent del punk als anys 90, actuarà també a l’Hort del Carme en una nit que tancarà PD Pussies.

L’última nit de concerts al Carme, el dilluns 24 de juny, tindrà triple accent vallenc i jove amb Maria Jacobs, Figa Flawas i la DJ Natàlia Extasy. Amb els Figa Flawas actuaran els Buhos.

La plaça de l’Oli serà un altre dels escenaris. El primer grup a actuar serà ll Covers, el dijous 20, mentre que el divendres 21 ocuparan l’escenari primer l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard al vespre i, ja de nit i matinada, Greska i DJ París.

El dissabte 22 al migdia serà el torn per Lalilarumba. El diumenge 23 agafen la plaça de l’Oli els vallencs Pep Sánchez, David FL i DJ Serra. Joan Reig també serà present al Sant Joan de Valls amb el concert de dilluns 24 de juny.

El Pati acollirà un dels concerts més esperats per al públic familiar i, en especial, per als més petits, amb els divertits Xiula. El grup d’animació que omple allà on va actuar el divendres 21 a la tarda-vespre amb el seu concert sempre fresc de hip-hop, rumba i pop-rock o el rap ‘Verdura i peix’, un dels seus temes més coneguts.

L’acompanyaran a l’escenari un centenar de cantants de corals infantils del Camp de Tarragona, entre els que s’hi compten el de la coral vallenca Cors Alegres.

El Pati també acollirà els concerts i ball de festa major de la revetlla amb la Rosaleda, una de les orquestres de més renom i més estimades del país, mentre que el vallenc Loren serà el que posarà la música el dilluns 24.

Les nits musicals són un dels plats forts de la Festa Major de Sant Joan que apleguen moltes persones cada any. Esperen que aquest 2024 també s’ajuntin milers de ciutadans i ciutadanes amb les propostes.

Comentarios
Multimedia Diari