Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  L’acusat d’atracar dues benzineres seguirà en presó preventiva

  L’Audiència Provincial està d’acord amb el jutge instructor que hi ha risc de fugida i de reiteració delictiva

  16 septiembre 2022 18:33 | Actualizado a 17 septiembre 2022 07:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La Secció Segona de l’Audiència de Tarragona ha ratificat la decisió presa pel Jutjat d’Instrucció 1 de Valls el passat mes de juliol d’enviar a presó un home de 36 anys acusat d’haver atracat a punta de ganivet dues benzineres, una a Valls i una altra a Vilallonga del Camp. L’home va ser arrestat el 6 de juliol a Montblanc. Els magistrats consideren que hi ha risc de fugida i de reiteració delictiva.

  L’advocat defensor va presentar un recurs d’apel·lació. Deia que no havia indicis suficients contra el seu client i que únicament se’l relaciona amb els fets pel seu passat delictiu, i que per això va ser positiva la roda de reconeixement. I que fins i tot una de les víctimes va dir que el seu assaltant era un home àrab o romanès, de pell morena.

  Els magistrats de l’Audiència Provincial, en la seva interlocutòria, diuen que el reconeixement fotogràfic va ser correcte i que la víctima no coneixia les circumstàncies de l’investigat.

  La investigació es va iniciar a finals de gener arran d’un seguit de robatoris en benzineres de l’Alt Camp i el Tarragonès en les quals l’autor utilitzava un ganivet de grans dimensions per intimidar els treballadors i robar-los els diners de la recaptació. L’atracador utilitzava mascareta sanitària i elements d’ocultació del rostre per dificultar la seva identificació.

  El primer robatori l’hauria comès el 7 de febrer a Valls. Va exhibir una arma blanca per intimidar la treballadora perquè li entregués els diners de la caixa i després va fugir a peu amb un botí de més de 1.000 euros. El segon fet va ser el 28 de febrer a Vilallonga del Camp, va fer servir el mateix modus operandi i va robar més de 500 euros en efectiu.

  Les investigacions policials el van permetre identificar el presumpte autor, detenir-lo a Montblanc i constatar que tenia antecedents policials.

  Comentarios
  Multimedia Diari