Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Bisbal del Penedès inaugura un poliesportiu renovat

Les obres a l’equipament municipal han consistit en reformar l’edifici i construir-ne un d’annex amb diferents serveis com un vestíbul amb accés a les grades, els vestuaris o la infermeria

18 enero 2024 19:55 | Actualizado a 19 enero 2024 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Bisbal del Penedès estrenarà el pavelló poliesportiu aquest cap de setmana, amb una programació de diferents activitats a l’equipament municipal. Les obres al pavelló, que van començar l’octubre de 2022, van consistir en la rehabilitació de l’equipament i en la construcció d'un edifici annex de 364,60 metres quadrats amb l'administració, vestíbul amb accés a les grades, infermeria i vestuaris, entre d’altres.

El poliesportiu municipal, ubicat a l’avinguda Baix Penedès, es va adquirir l’any 2011 i el 2015 l’Ajuntament de la Bisbal va iniciar els projectes per a reformar-lo i adequar-lo a la normativa. Fins al moment s’han materialitzat els treballs de la primera fase, que tenia per objectiu dotar la instal·lació dels serveis necessaris per adquirir la categoria de PAV-1 segons la normativa del Consell Català de l’Esport.

Inauguració

Els actes d’inauguració començaran aquest dissabte a partir de les deu del matí amb activitats esportives en família, organitzades des del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Les activitats dirigides que es feien al Centre Municipal de Cultura passaran a ser al pavelló

A partir de les quatre de la tarda hi haurà una exhibició de bàsquet amb l’equip Orange Stars i a les sis, els jugadors bisbalencs, Alfredo Juan i Josep Martínez, del Club Tennis Taula Vilafranca, jugaran un partit de tennis taula. L’última activitat del dia serà una classe de ioga a càrrec de Milena Cañas de Mi Ser Bienestar Natural a les nou del vespre.

Diumenge els actes s’iniciaran a partir de les onze del matí, on la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i l'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, inauguraran el pavelló esportiu. Seguidament, diferents entitats del municipi faran les seves exhibicions de cultura popular

Durant el matí hi haurà inflables esportius per a totes les edats i a partir de la una del migdia la Joventut Bisbalenca CF presentarà els seus equips. Els actes de la jornada acabaran a les sis de la tarda amb una activitat organitzada pel Club de Boxa Albinyana.

D’altra banda, durant tot el cap de setmana s’organitzaran visites guiades a les instal·lacions per grups. Dissabte es podrà visitar des de les nou del matí a les dues del migdia i des de les quatre de la tarda fins a les vuit del vespre, mentre que el diumenge només hi haurà visites en l’horari de tarda.

Des del consistori han apuntat que a partir del mes de febrer començaran les activitats esportives dirigides com zumba o pilates, que actualment es realitzen al Centre Municipal de Cultura. D’altra banda, han assenyalat que s’està treballant amb el Consell Esportiu del Baix Penedès i alguns clubs i entitats per poder oferir esports infantils i juvenils al pavelló durant el curs vinent.

El pressupost del projecte ha estat de 1.656.428,90 euros, dels quals 150.752 euros han estat subvencionats pel Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari