Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La Diputació ajuda a millorar espais a Puigpelat

  La presidenta, Noemí Llauradó, va inaugurar públicament els arranjaments a diversos carrers

  14 febrero 2023 11:01 | Actualizado a 14 febrero 2023 11:11
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  El Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona ha permès que s’inaugurin diferents espais i serveis a Puipelat. La presidenta d’aquesta institució, Noemí Llauradó, va presidir la inauguració d’aquestes millores, acompanyada de l’alcaldessa i diputada de la Diputació, Marta Blanc i d’altres representants d’administracions d’àmbit local, comarcal i nacional.

  La piscina municipal ha sigut un dels objectes de millora que s’han dut a terme. També s’ha fet amb la vorera dels Arcs i els carrers de les Escoles, i del Tomb de la Muralla. Amb les tres obres han invertit 354.938 euros, i formen part d’actuacions que s’han anat fet esglaonadament des del 2019 amb altres equipaments i serveis del municipi.

  La presentació pública de tot això, va aplegar diferents veïns i veïnes de localitat, i a banda de Noemí Llauradó i Marta Blanch, hi van assistir com a representants institucionals el director dels serveis territorials d’Administració local del Camp de Tarragona, Àngel Cortadelles; el president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Mateu Montserrat; el vicepresident de la Diputació Joan Josep Garcia; els diputats Josep Forasté i Pere Granados, i la diputada Agnès Ferré.

  La inauguració va incloure una cercavila, la signatura de la presidenta de la Diputació del llibre d’honor de l’Ajuntament i parlaments institucionals a la plaça Pi. Pi. Posteriorment, la companyia de teatre Todozancos va oferir al públic assistent els espectacles Moonlight i Alquimistes del foc. L’acte va finalitzar amb un castell de focs i un aperitiu popular a la plaça de la Vila.

  Mitjançant el Pla d’Acció Municipal la Diputació vol facilitar i donar suport als municipis d’entitats municipals descentralitzades perquè puguin dur a terme arrenjaments. Està pensat per constituir-se com una eina facilitadora i transversal per aplicar les estratègies territorials i locals de tots els pobles i les ciutats que ens envolten. Per aquest motiu, les millores que s’han pogut fer a Puipelat demostren la importància de tenir les eines, per aquells municipis que són més petits, i tenen més dificultats per tirar endavant alguns projectes que d’altres ho fan amb més facilitat per grandària, o densitat de població.

  La intenció que tenen a Puigpelat és seguir tirant endavant millores perquè totes les persones que hi viuen tingui una major qualitat, i millorin la seva rutina diària.

  No són grans projectes, ni obres faraòniques, però si que són necessàries perquè els municipis llueixin, i facilitin el dia a dia dels habitants que hi són. Els consistoris es mostren satisfets amb els projectes que poden tirar endavant i fer realitat.

  Comentarios
  Multimedia Diari