Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La nova carretera TV-7002 de Vimbodí a Poblet ja és oberta al trànsit

Amb les obres s’ha ampliat la calçada per millorar la seguretat de la via i s’ha donat continuïtat al carril per a bicicletes i vianants

| Actualizado a 17 agosto 2022 10:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La carretera TV-7002 que connecta la vila de Vimbodí amb el Monestir de Poblet, dins del seu terme municipal, ja és oberta al trànsit. La Diputació de Tarragona ha finalitzat les obres de millora iniciades fa un any.

Amb aquests treballs es culmina la segona i última fase de la remodelació integral d’aquesta carretera, considerada l’accés natural al monestir de Poblet per als usuaris procedents de Lleida i de les comarques de Ponent per la N-240, passant per Vimbodí.

Per tal de millorar-ne la seguretat viària, s’ha ampliat la calçada fins als 6,3 metres, s’han remodelat revolts, interseccions i els ponts existents, i s’ha renovat la senyalització, entre d’altres actuacions. També s’ha habilitat un itinerari segur per a ciclistes i vianants, de 3,89 km, donant continuïtat així al carril bici que ja es va fer en la primera fase del projecte.

Aquest vial transcorre en paral·lel a la carretera fins al pk. 1,820, punt on es desvia pel camí de Milmanda fins a la T-700. Per últim, per poder contemplar i gaudir de bones vistes del Monestir de Poblet i dels elements singulars del paisatge de la zona, s’ha habilitat un mirador panoràmic al costat dret de la via entre el pk 2,100 i el 2,205.

En total, els treballs d’aquesta segona fase de condicionament de la TV-7002 al municipi de Vimbodí i Poblet han permès millorar 3,3 quilòmetres de la via, amb una inversió de més d’1,9 milions d’euros.

Aquests obres complementaran la millora que es va iniciar l’any 2011 al tram comprés entre el nucli urbà i fins al pk 0,700, en la qual es va construir el viaducte sobre el riu Milans i es van eliminar punts que presentaven perill per a la circulació viària.

Comentarios
Multimedia Diari