Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Montblanc percebrà 1,5 milions per la venda de dues parcel·les

L’Ajuntament destaca el pulmó econòmic que permetrà fer diverses obres

| Actualizado a 22 julio 2022 09:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Montblanc ingressarà 1,5 milions d’euros provinents de l’operació de compra-venta de les dues parcel·les on s’instal·larà el centre logístic de Bon Preu i Esclat.

Aquests diners, que seran aportats des de Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (Cimalsa), òrgan que depèn del Departament de Territori de la Generalitat, seran repercutits en la millora i la construcció d’equipaments i infraestructures municipals, així com també per a l’adquisició de patrimoni.

Es preveu que l’ingrés de l’1,5 milions d’euros sigui efectiu el decurs dels propers mesos «entre finals d’aquest any i principis del vinent» explica l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu.

Afegeix que «aquests diners esdevindran un pulmó per al capítol d’inversions del proper exercici. Perquè destinarem íntegrament aquesta quantitat a la inversió pública a la vila».

50 hectàrees

Cimalsa invertirà 1,5 milions d’euros a l’Ajuntament fruit de l’aplicació de la legislació vigent ja que els diners corresponen al deu per cent de l’aprofitament mitjà que li pertoca al consistori fruit del procediment de compra-venta de les 20 hectàrees destinades al Centre Logístic de Bon Preu Esclat.

Aquesta, però, no és la única quantitat econòmica que ingressaran les arques municipals amb el desenvolupament d’aquesta nova zona industrial de gairebé cinquanta hectàrees. Des de l’equip de govern s’estima que la urbanització i el desenvolupament d’aquest nou espai industrial aportarà, una vegada executat en la seva globalitat, fins a més de cinc milions d’euros.

Beneficiats

Una quantitat que serà revertida íntegrament en inversions per garantir la millora de la qualitat de vida de les montblanquines i els montblanquins. Des del govern es treballa en la planificació de millores en la trama urbana de la vila, els equipaments i també la preservació dels béns patrimonials de la vila. Són, projectes que s’aniran presentant els propers mesos i que podran ser una realitat gràcies als diners que arribaran fruit de la implementació de Bon Preu Esclat a la capital de la Conca de Barberà.

Comentarios
Multimedia Diari