Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Obres de reparació dels nínxols del cementiri per assegurar-ne l’estructura

  El cost de l’obra –39.000 euros– ha estat assumit íntegrament pel pressupost municipal. La Diputació ha donat un ajut de 34.000.

  09 septiembre 2022 19:21 | Actualizado a 09 septiembre 2022 19:23
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  L’Ajuntament de Sarral està enllestint aquests dies la millora de tot el recinte de serveis funeraris, un dels compromisos del govern municipal per aquesta legislatura. A inicis d’any ja es va inaugurar l’edifici de la sala de vetlles, una obra molt esperada, i ara s’està reparant tota la zona de nínxols. Una de les zones de nínxols es trobava en mal estat, especialment en el cas de les teulades. L’actuació consisteix en assegurar-ne tota l’estructura. També s’ha aprofitat per pintar de nou el parc de nínxols sencer per part de la brigada de personal del pla de personal del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. El projecte consta de quatre fases, i ara s’està portant a terme la primera, tot actuant en els nínxols més vells.

  L’alcaldessa, Victòria Cañís, explica que «el cementiri i tota l’àrea de serveis funeraris necessitava de millores. És un servei bàsic pels ciutadans i és de titularitat municipal, però a més és un lloc per a retrobar-nos amb la memòria dels familiars i veïns que ja no hi són. Per això, considerem que sempre cal que estigui en condicions de màxima dignitat».

  El cost de l’obra –39.000 euros– ha estat assumit íntegrament pel pressupost municipal. La Diputació ha donat un ajut de 34.000.

  Comentarios
  Multimedia Diari