Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Petició de traspàs de la carretera d’accés al nucli urbà de Mont-ral

  Es tracta d‘un tram d’aproximadament 350 metres de llarg, que l’Ajuntament vol urbanitzar, una tasca que no pot fer la Diputació

  09 septiembre 2022 19:38 | Actualizado a 10 septiembre 2022 07:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  L’Ajuntament de Mont-ral ha demanat a la Diputació de Tarragona –que n’és la propietària– el traspàs de la carretera d’accés al nucli urbà. Així ho va aprovar el ple municipal. Segons apunta al Diari l’alcalde, Francesc Xavier Pagès, «volem urbanitzar la zona i també fer altres actuacions, que la Diputació no pot fer».

  La carretera TV-7045b comença a la TV-7045 –que va des de la TV-7041, d’Alcover a Capafonts– i arriba fins el nucli urbà de Mont-ral. És un tram d’aproximadament 350 metres quadrats. L’alcalde diu que hi ha aspectes que la Diputació de Tarragona no pot fer en aquesta via i que per això demanen que passi a mans municipals. Un dels treballs que pensa tirar endavant el Consistori és la construcció de voreres i urbanitzar tot el tram, un projecte que es farà quan la carretera ja hagi canviat de titular.

  Tanmateix, el traspàs de la propietat ha de servir per actuar contra la massificació de vehicles en el nucli urbà. «Quan el poble estigui ja ple de cotxes i que no en càpiguen més, es tancarà l’accés i el trànsit es desviarà cap a l’aparcament que hi ha sota el casc antic». recorda Pagès.

  De moment no se sap quan es podrà materialitzar el traspàs. De totes maneres, l’alcalde destaca la bona predisposició de la Diputació a fer-ho i espera que el canvi de la titularitat de la via es faci «el més aviat possible». Un ple extraordinari de l’Ajuntament ja ho va aprovar.

  Comentarios
  Multimedia Diari