6ª Concentració Anual Drift-RC Constantí 2015

La Concentració Anual de Drift-RC tindrà lloc a la vila de Constantí el cap de setmana del 5 i 6 de setembre de 2015 a les instal·lacions del pavelló poliesportiu.

19 mayo 2017 21:55 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La 6ª Edició a la vila de Constantí, suposa un pas mes per la consolidació com a seu anual d'aquest esdeveniment d’abast nacional, passant a ser trobada imprescindible per els amants d'aquesta modalitat.

El drift-rc es una modalitat del radio-control amb cotxes elèctrics d'escala 1/10 i tracció total que deriva del drifting amb cotxes reals.

El drifting es un estil de conducció de vehicles que consisteix a derrapar de manera que el vehicle formi un angle amb la direcció del moviment. A finals de la dècada dels 90, es va convertir en una disciplina pròpia, amb pilots especialment entrenats, amb cotxes especialment preparats per mantenir derrapades a altes velocitats i campionats en els que no es competeix per temps sinó per estil.

La disciplina del drift, paraula que prové de l’anglès es va originà al Japó a la dècada dels 70, creada per corredors il·legals que circulaven per carreteres de muntanya a altes velocitats, fent derrapar els cotxes als revolts.

En aquesta edició comptarem amb la presencia de mes de 50 pilots, vinguts d'arreu de Catalunya i també se n'esperen de la resta d’Espanya.

 

Comentarios
Multimedia Diari